dandiniko İyi akşamlar hanımlar 🍀 yakın zamanda uçuş yapan var mı ? Son 48 saat içinde pcr testi yaptırmak şartlı mı? (aşılarımı oldum) son aşımın üzerinden 4 ay geçti 😁
zumra63 iki doz aşı olup son asınin ustunden 14 gun gectiyse hic birsey yapmaniza gerek yok ben uçtum
dandiniko zumra63 gamzely Noname21 BuzluKahve arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için 🥰 daha önce böyle bi mesaj gelmemişti o yüzden tereddüt ettim
dandiniko Selam arkadaşlar yine ben 😁 bu sefer bi arkadaşım için soruyorum arkadaşım aşılarını olmuş ama şu an kovid. 2hafta sonra uçak ile seyahat edecekler. Uçuş öncesi test zorunlu mu zumra63 gamzely Noname21 BuzluKahve Busragokceberra
gamzely Hayır 2 doz aşı yapıldı ise istenilmiyor zaten hes kodunu girdiğinizde belli oluyor durumunuz..
dandiniko BuzluKahve bileti aldıktan sonra mesaj geldide. Test yaptırın işte aşı kartı gösterin filan diye. Daha önce böyle bi mesaj gelmiyordu o yüzden tereddüt ettim. aşısız olanlar için mi geçerli pcr testi yani
dandiniko Ikrazumra19 bizde ikilemde kaldık. Acaba yakın tarihe aldık diye mi geldi şimdi bu mesaj 🤔 cumartesi
Ikrazumra19 dandiniko benimde cumartesi hastaneye gittim test yapmadilar asim yok ama 180 gun once covid gecirsim diye
dandiniko Busragokceberra şu an kovid olmuşlar. 2 hafta sonra uçuş yapacaklar ya o yüzden sordum. Acaba yakın zamanda kovid olanlar test yaptırmak zorunda mı 🙄