ErvaZeyno Slm arkadaşlar 28 aylık kızım var.Doktor demir ilacı verdi tadı çok kötü nasıl icirebilirim.Yardimci olursanız sevinirim.
honeyybee_ ErvaZeyno bizimde 4 aylik newvit verdi ama tadk igrenc tadi guzel demir ilaci yok mu varsa önerin nolur zift gibi 😄😄
BirAlparslanAnnesi ErvaZeyno sanırım baya düşük demiriniz takviye değilde ilaç verdiğine göre..evet tadı baya kötü ama düşükse mecbur istenilen değere gelene kadar kullanması lazım portakal suyu ile vermeyi deneyebilirsiniz zaten demir ilaçlarını genelde c vit ile alınması daha doğru ve faydalı olacağını söylüyorlar
Denizdemirr ErvaZeyno aynı ilacı doktor bizede vermişti zor bela 1 ay kullandırdım hala kullanması gerekşyor aslında kan değerleri çok dülğk ben kullandırdığım sğre boyunca meyve suyuna (portakal, vişne) el yapımı olacak şekilde yapıp öyle içirdim dpktora sorduğumda portakal suyu yada vişne suyuyla içerse hem vitamin alıp hemde etjikeşim olması daha kolaylaşır dedi portakal suyu demir ilacını daha aktifleştiriyormuş saygılar 😂
BirAlparslanAnnesi honeyybee_ sizinki ilaç değil takviye olmuş oluyor ☺️ Bestiron,ocean microfer deniyebilirsiniz
Cicim Merhaba demir değeriniz kaç , düşük dediğimiz değer nedir ? bizimkine de doğdugundan beri 10 ar damla veriliyor.. meyve suyuyla nasıl veriyosunuz , demiri sıkılmıs portakala mı ekliyorsunuz
Denizdemirr Cicim sıkılmış portakal suyuna kaç damla, ml verdiyse doktor o şekilde içine karıştırıp ya barfakla ya enjektörle yada biberonla o iekil verebilirsin kuzum bizim değerler 5 6 çıkmıştı çok düşüktü hala kullandıramadığım iççn dültğ yine ama kullanabilirseniz bu şekilde