Alpsmomm Kızlar tam 4 ay boyunca sürekli sağıp veriyordum sütümü çok zordu gerçekten şimdi bebeğim emmeye başladı o kadar güzel bir duygu ki 🥰🥰
Ysysysysysyys Alpsmomm yaa ne güzel ins hiç bırakmaz kaç aylikdi bebeğiniz acaba nasıl bı yol izlediniz bnmkide meme reddi yapiyirda
Alpsmomm Ysysysysysyys doğdundan beri emmedi bir çok şey denedim artık umudumu kaybetmiştim bir anda emmeye başladı
Jane Alpsmomm maşallah🧿🧿 önceden beri sütünü Z hep fazla miydi sonradan mı fazlalaştı. Ben de sütümü artırmak istiyorum da
Alpsmomm Jane başlarda 60 sonra 80-90 sonra 100-120 öyle öyle arttı ama hep düzenli sağdım 2 buçuk saatte bi sağdım
Bayrlmrv Alpsmomm Alpsmomm benim bebeğim memeye tuttuğum an başını çevirip bağırıyor napıcağımı hiç bilmiyorum çok üzüyor bu durum beni
Alpsmomm Bayrlmrv benimki de öyleydi çok aç olmadığı zamanlar sürekli denedim açken istemiyordu öyle öyle alıştı sanırım
Oylesine_biri__ 1 aylık oldu benim ki de meme reddi yaptı uyku da emdi sadece hala aşmış değiliz neler neler denedim şuan koltuk yada yatak üstünde hafif hafif zıpyarak emzirmeye calısıyorum bazen işe yarıyo bazen fayda etmiyo :( cidden zor bir durum