TgcDnzHsn Merhaba kızlar 1.5 aylık oğluma SMA 1 kullanıyorum ama çok gaz sancısı çekiyor. Ikınıyor kıpkırmızı oluyor ve kaka yapması da 2 günde 1 e düştü. Mama değiştiricem ama çok kararsızım önerileriniz nedir ?
Emel16 TgcDnzHsn benim bebeğim zor doğumdan dolayı oksijensiz kaldı ve bi hafta yoğun bakımda kaldı orda aptamil mama verdiler şimdi evdeyiz meme artı mama veriyorum bende aptamil veriyorum. Hastanesindekiler sonuçta biliyorlardır o yüzden aptamil kullanıyorlardır diye düşündük
Deryaa4319 TgcDnzHsn golden goata başladığımızdan beri hergün kaka yapıyor bin şüküüür oğlum kolikti bu arada kesinlikle tavsiye ederim hem doğallık açısından da öyle pahalı biraz ama değiyor parasına kesinlikle
Busra1 TgcDnzHsn sma bende kullandım gaz ve kabız yaptı aptamil pronutraya geçtik ama oda kabız yaptı . aptamil conformil mamalar var hastanelerin yenidoğanda kullandıkları genelde eczanelerde bulunuyor biz ona geçtik ve sorunumuz çözüldü
Zynpbyz Sma kullandim uzun sure bi ara golden goat denedim bugunde hipp aldim saglikcilarin tavsiyesiyle...