EErva94 Ggercn eğer ortam çok soğuksa çabuk soğur ve mayalanmaz üstünü örtüyorum ben çabuk soğumasın diye
Fatmagul6543 Ggercn market yoğurdu öyle yapıyor işte yoğurt bulamadığım zaman hazır yoğurtla değil hani şu marketlerde satılan tek içimlik ayranlar varya onun hepsini çok onunla mayala o da çok güzel tutuyor 1 tatlı kaşığı da şeker at güzel oluyor
Gokayimin-Annesi Kaymakli süt ise uzama yapar gecen annem bana mayalamis boyle maras dondurmasi gibi uzuyodu sordum sut yagli ve kaymakli olunca.oluyomus canim yenir yanii
Kestanesekeri Ggercn evet her zamankinden bir tık daha sıcak olacak yoksa üstü mayalanır altı Süner tutmamış demektir kışın olur genellikle
minikyavrumm Ggercn bende yoğurt yaptım oğlum ek gıdaya başladı da kıvamı çok güzel ama tadı yogurt gibi degil sütüm falan güzeldi mayam eksiydi tadında sıkıntı oldu Benim de korktum vermedim oğluma yoğurt tadim8ma henüz başlayamadim
Ggercn minikyavrumm ben anneme sordum yaparken mayan ekşiimi ekşiyse olmaz dedi . Birde bu market yoğurtlarıyla güzel olmuyor ya
minikyavrumm Ggercn market yoğurdu değildi süt aldığımız yerden almıştık mayadan diye düşünüyorum bende 2,5 kiloya 2 yemek kaşığı maya koymustum ama maya çok katı kıvamda değildi
Turunckafam Benimkide oyle sunuyordu attım kaç kerree çocuğa bişi olur diye paranoyak ben 💁🏻♀️bazen süper tutuo havaya giriyorum hooppp sulu oluyor ben anlamıyorum kaç denemede tutacak hep 🥴