Rumeysa34 Oğlum 2 yaşında şu saat oldu hala uyumuyor 12 de uyuyor zorla gece 10 kere uyanıyor artık çok yoruldum böyle olanlarınız var mı ne yapmam lazım Allah rızası için bana akıl verin
mutluailem123 elifizm bende de aynı şekil benim ki günde 1 defa uyuyor oda en fazla 2 saat ama akşam uyutuğumda gece çok kalkar neden acaba ya
Rumeysa34 mutluailem123 ah bilmiyorum canım doğduğundan beri bir garip artık bünyem kaldırmaz oldu vallahi yoruldum gece kalkıyor uyumyor sabaha kadar bazen 10 kere kalkıyor
FNur123 Rumeysa34 benim oğlumda 10 defa kalkardı. Emmeyi kestik çok şükür . Şimdi düzene girdi. Daha rahat uyuyor. Gece yatmadan da kıvamlı çorbalar yapıp yediriyorum. Tok tutuyor. 1 kere uyanmaya başladı onda da su veriyorum. Su elinde tekrar uykuya dalıyor .
Prensesler_annesi Rumeysa34 uyumadan önce iyice karnını doyur canım ben bebe biskuvili süt iciriyorum ardından emiyor oyle uyuyo gece 1 kere emmeye kalkıyo ondada az emip uyuyo geri
Kayrayaz Milagrosoreiro size özel tartışma üzerinden bir soru gönderdim müsaitseniz bakabilir misiniz acaba ?