BirAlparslanAnnesi Senemmm11 evet ama hiç uygun değil geçenki indirime göre 😐 yine şişirmişler fiyatları
Lulemom Senemmm11 daha bügün marketten 120 adet 4 numarayı 130 liraya aldım. Hepsiburada da 54 taneli 140 lira. Çok pahalı. Yani 2. Sininde fiyatını üstüne koymuşlar zaten
eceunverkanra Senemmm11 Bu sefer az sayili bezler icin yapmislar sanirim cok uyguna gelmiyor🥲 ama sleepy bio naturalin islak mendilleri uyguna geliyor almayi dusunene🌸
Senemmm11 BirAlparslanAnnesi sleppynin genel fiyatlarını bilmediğim için bilmiyorum biz kullanmıyoruz da kullananlar vardır diye yazdım öyle
Senemmm11 Lulemom anladım canım genel fiyatlarını bilmiyorum sleppynin indirimi görünce yaziyim dedim
BirAlparslanAnnesi Senemmm11 yok iyi yapmışsınız ama tek sleepy olsa keşke 😐 bütün bez fiyatları almış başını gidiyor
Senemmm11 BirAlparslanAnnesi aynen öyle ya molfix kullanıyorduk şimdi BİM’den almaya başladık. Şükür ki iyi geldi aksine molfixden de iyiymiş 😂
Senemmm11 Havvadem sleepy herhangi bir bezi sepete 2 adet eklediğinizde atıyorum 140 TL ise 1 adet ekleyince 141 TL oluyor