Bsra_ela 2guzelinannesi hastaliğin hic biri iyi değil, hic bişey yapmiyorum ben bazen ataklar hafif oluyor geciyor şiddetlendiği zamanlar hastaneye gidiyordum cok şükür hamileliğimden beri hiç olmadi hafif geliyor gidiyor ..
2guzelinannesi Bsra_elaben panik atak ne onu bile yeni ogreniyorum duyuyodum ama ne biliyim iyimi kotumu suan yorulmadigim surece cok iyiym isnallah atlatirsin tamamen
pattisanne 2guzelinannesi benim ki Kanda çıktı trombosit çok yüksekti EKG de de çıkınca hemen anjiyo ya aldılar ama benim ki ilaç alerjisi tetiklemişti
BartuveArtun 2guzelinannesi aynı belirtiler bende de var canım göğüse kalp e gittim hepsi temiz ama ben aşı vuruldum ondan sonra oldum bir de 1 sene önce virüs geçir miştim bir daha düzelmedim zaten
Nilya88 2guzelinannesi panik atak olabilir canim ya da kan değerlerinde de sıkıntı olabilir baktır istersen
-erCansu- 2guzelinannesi benimde nerdeyse aynı şeyler oluyodu uyuşma kalbim garip garp atıyodu bazende agrı nefes darlıgı megersem kan değerlerim yerlerdeymiş
2guzelinannesi -erCansu- oha nasil bayilmadin benim karsi komusumunki 8 di kadin mahfolmuatu yeminle sapsariydi limon gibi
-erCansu- 2guzelinannesi benmde rengim falan bi tuhaftı 🤣 ama bı dediğim ferrıtın degeri kan değerm 10 du oda düşük neyse 3 haftadır ilaç içiyorum çok daha iyiyim
balarisi_2019 Konu eski ama. Bir haftadir sol kaburgamda tam koprucuk kemiğinin orada Cok agrim var. Baska şikayetim yok. Dr a da gitmeye korkuyorum kansersin der diye