Sanem5580 Kızlar dün sabah 9da sol alt üst yirmilik dişim çekildi 2 tane. 3 tane falan anestezi yaptı sol taraf öylece şişti. Bu saat oldu hala uyuşuk ağzım dudaklarım. Normal mi? Niye hala geçmiyor uyuşukluk ve şişlik anlamadım
Makaron_88 Sanem5580 bende yakın zamanda çekim yaptırdım 1 er hafta arayla ama uyuşukluk zor geçmişti ağrısı 1 hafta sürmüştü benimki gömülü vede dikişliydi ay çok zordu
Erenaycn Sanem5580 ben 4 tanesini birden çektirdim gömülüydü ikisi anestezi aldım bir ay sürdü iyi olması hiç bir şey yiyemiyorsun. Sıcak kompres yapıyordum gargara yap bol bol geçmiş olsun
sademinannesi Sanem5580 ayy korkulu rüyam valla bende sol taraf altlı üstlü aldırmıştım 1 gün uyuşukluğu geçmemişti rahat etmem ancak dikişler alınınca olmuştu 6 tane dikişim vardı suratım aşırı şişmişti 😭 geçmiş olsun 💐
Sanem5580 Makaron_88 alttaki şuan dikişli. O çok zor çıktı zaten. Uyuşukluğa rağmen canım çok yandı. Üstteki kolay çıktı ama. Yani sizinde uyuşukluk sürdümü böyle kaç gün?
birmelekannesi2 Sanem5580 geçmiş olsun canım, bu 20 lik dişler çekilmezse ne oluyor acaba benımde var korkumdan gidemiyorum
Sanem5580 birmelekannesi2 cnm hiç ağrı yoksa bişey olmaz gitsin gittiği yere kadar ama bi yararı yok ağrı yapıyo genelde doktorlar çekerler
Yerfistigininannesi Sanem5580 normal benim gomuluydu 3tane çektim afedersiniz amam agladi iki hafta yanaklarım sis ve mor gezdim
birmelekannesi2 Sanem5580 yok canım bnde hiç agrı olmadı gömülü hatta büyüdü aynı diğer dişler gbı ondan sordum bısey oluyor mu aldırmasak dye 😊
Sanem5580 birmelekannesi2 yine de bi muane olmakta fayda var doktorlar sorunlu diş olduğu için çekiyorlar
Si_se_ta_be Sanem5580 Ya konunuzu kesmiş gibi olmayayım da 20 lik dişinizi neden çektirdiniz benimde son1 haftadır ağrıyor diş etim şişmiş ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Sanem5580 Si_se_ta_be benimde öyleydi canım o yüzden çektirdim. Antibiyotik kullansan geçiyor ağrısı ama bi zaman sonra tekrarlıyo keesin çözüm çektirmek anlayacağın