Nursena0606 Biri bebek bezi fiyatlarına dur desin! Çıldırmak üzereyim! Geçen hafta 120 lira olan bez bugün 180 lira. YETER ARTIK! bebeğime bez bile alamayacak duruma geldik.
BirAlparslanAnnesi Nursena0606 bende şuan indirim kovalamaya çalışıyorum ama yokk yokk yani Allahım dünyanın parası olmuşlar sinirden oturdum ağlıyorum bez mama nasış başa çıkılacak bilmiyorum
Seyda2309 Nursena0606 evet ne yazikki bizde prima kullaniyorduk cope giden para resmen . Bende e bebegin kendi bezini deniyim dedim. Cok sukur pisik sizma yapmadi ona devam ediyorum.
Okuroya Haklısınız artık herşey aldı başını gitti. Bende daha önceden stok yapmıştım şuan bebeğime küçük geldiği için bezi elimden cikartiyorum satıp büyük bedenini alcam mecbur. İlgilenirseniz eğer size piyasa fiyatından uyguna verebilirim sleepy 4+ bez var elimde 4 paket 🤦
Smshgg Kızlar sleepy nin kampanyasını gördünüz mü güya kamoanya orası ayrı zaten de 😒 yenilenmiş ya kullandınız mı onlardan?
Semxe getir uygulamasında kuponlar oluyor, 140tl üzeri 40 tl indirim falan oraya bakabilirsiniz. ben bu ayki bezi ordan aldım sleepy 6no 80 adet 130tl ye geldi. normal getir değil getir büyükten bakın