Mevacanimkizim Mom5441 menü gayet güzel ama tatlıları biraz fazla buldum onlardan birinin yerine börek yapabilirsiniz daha doyurucu olabilir şimdiden kolay gelsin 😊 bide ben öyle misafir geldiğinde ev mantısı yapıyorum sunum olarakda güzel görünür
ebrarin_annesi Mom5441 menü çok güzel ben belki patates salatasi yerine çiğköftr veya kisir yapardim😌😂 bide erkekler genelde bu tarz seylerle pek doymuyor kadinlar seviyor ama. Yemek daha iyi olabilirmiydi sanki cayin yanina gene verirdin bu tarz sadece fikir ☺️👌
Kalpsizim33 Mom5441 unlu mamül olarak çok zengin bir menü fakat ana yemek menü için zayıf geldi yinede siz bilirsiniz afiyet bereketli olsun
Mom5441 Yorumlarınız doğrultusunda bu şekilde değiştirdim 😍❤️ Kıymalı Börek Poğaça Patates salatası Ev mantısı İçli köfte Mısır gevrek kaplı kurabiye+Tuzlu kurabiye Kıbrıs tatlısı Yaprak sarma Havuçlu cevizli kek Duyulurum Mommysharkdoodoodoodoo NukleerBaslikliKiz limonkolonyasi 2205 Deletedmom_109 Annesizanne BhrAli Deletedmom789 Balarisi_melisEla Deletedmom5284 @Aalya @Angime
BuzluKahve Mom5441 yemegin üzerine caya gelenlere verilen ikramlar bunlar aslında. Kurabiyeler, tatlılar… Bilemedim. Ben mesela tatlı hamur işi sevmiyorum, ac kalırdım size gelsm.
HonKiPonKiDoNiNo Mom5441 Borek cikarma, tatlilarida teke indir kuzu kibris tatlisi yeterli olur birde yogurtlu birsey ekleyebilirsin kereviz salatasi olabilir bak mevsimide suan.. Eline saglik , simdiden afiyetle tatli sohbetle gecsin..
Mircet NukleerBaslikliKiz burdaki buzlukçulara dayanamayıp bende yeni derindondurucu aldım 😂 bil bakalım ne eksik bunları yapıp yemeden buzluğa atma 😂
NukleerBaslikliKiz Mircet Ya ben buzluktan çıkan şeylerin tadını çok sevmiyorum o yüzden buzluğa pek bi şey atmıyorum 😀
NukleerBaslikliKiz Mircet Evet o şekilde denemedim canım ama ben günlük yemeği zor yapiyorum ya annem falan aynı şehirde olsak ona yaptırırdim da işte😀😀
limonkolonyasi Mom5441 bence hem Kıbrıs tatlısı hem kalbur bastı ikisi de şerbetli bunlardan birini iptal edip böreği ve yanına yoğurtlu salata türü bisey tercih edin fikrimce elinize sağlık şimdiden 🌸
Duyulurum Mom5441 tatlı ağırlıklı olmuş. Ben olsam havuçlu truf yerine havuç tarator yaparım Elmalı tarta da gerek yok kalburabastı, tatlı tuzlu kurabiyeler ve Kıbrıs tatlısı varken… Kolay gelsin afiyet olsun 👍🏼🌼