Deletedmom_61 Kızlar bı kaç gündür kızımın kaka sıklığı azaldı gün içinde bir kere yapınca çok yapıyor daha sonralar az az yapıyor önceden böyle değildi
ML_11 Deletedmom_61 aynı ay ve gün 💜 ben kızıma hem mama hem meme veriyorum genelde 2 güne bir yapıyor çokça, çok nadir günde 1 kez anlamadım bende
Deletedmom_61 Zatilokumum sizinki kaç aylık bı kaç gündür böyle ana kucagina koyuyorum kendini sıkmadan birsuru gaz çıkarıp kaka yapıyor sabahları bolca sonra az az yapıyor 😄
Buse_efe Gizemmm22 yiğenim 4 gün yapamadı lağman verdiler bebeğin poposu çatladı 10 gün nasıl normal kılınıyor🤔
Yusaydef Buse_efe bize de optipro yapmıştı sma comfrçorta geçtik güzeldi gibiydi şimdi de İshal gibi baya cıvık geliyor napıcam hiç bilmiyorum
Yusaydef Deletedmom_61 aynı gün doğum yapmışız 💖 benim kızımında çoğaldı aksine bugün üç defa yaptı ishal gibiydi biraz Acaba barsakları mı düzene giriyor
Buse_efe Yusaydef bebivita yı deneyin bide hem uygun hemde almanyada en iyi mamaymış ordan gelenler stok yapıp götürüyor😃
Sedainn33 Benimde 2 ay 15 günlük bebegim günde 5 6 defa yapıyor ishal gibi doktora götürdüm iki defa normal dedi ama çocuk üsten yiyor alttan çıkıyor bu zamanda normal mi herkeste mi böyle bilmiyorum korkmaya başladım
Yusaydef Sedainn33 bizde de varda iki defa sabah ishal gibi ama ateş vs yok doktor günde iki defa yapması mı normal dedi
Busrabsr Deletedmom_61 bizimkide 2 gundur yapamiuor coknrahatsiz oldu artik napicagimi inan bilmiyorum ikinmakdan mosmor kaliyor