Emelrfra Merhaba kızlar bebeğim 42 günlük hırıltılı ses cıkarıyor ciğerlerinden film cektiler temiz çıktı burun açıcı ve öksğrğk şurubu verdi öksürüğü geçti ama hırıltısı bugun arttı aynı durumu yasayan varmı bana mı öyle geliyor uyurken çok dinliyorum bebeğimi psikolojik olabilir mi
POWERMOM Emelrfra Merhaba canım aynı sorun benim bebeğimde de var bizde 40 günlüğüz doktorumuz hırıltı oluşumu yeni doğanda boğazdaki kıkırdak gelişiminden dolayı olustugunu söyledi endiselenecek bişey yok ☺
Aslancik Emelrfra burnunu gunde 4-5 defa aspire edersen gecer canim muhtemelen burnu dolmus geniz akimtisi olmustur
Pembelianne Emelrfra bizdede aynı.durum vardı burnunu gunde 3 kez temizliyoruz sonra damla damlatıyoruz kurumasıni onluyoruz hırıltı.kesildi bende ilk cigerlerden sanmıstım genizde kuruma oldugu icinmis bole yaparak rahatladık
deletedmom4842 Emelrfra haftaya 4 aylık olacağız başından beri var filmçektik birimde temiz çıktı doktor normal dedi zamanla azalacak öylede oldu yavaş yavaş azalıyor
Busra34 @deletedmom4842 Basindan beri derken ne zamandan beri var bizde 3 aylik olucaz nerdeyse dogdugundan beri tikali burnu doktorlar hep normal diyolar ama gecmiyo sanki hic
deletedmom4842 Busra34 1. ayda başladı benimki de şuan 3 ay 23 günlük ara ara yine hırıltı oluyor ama eskisine göre daha az gibi geliyor bana
Busra34 @Edakaraogl Kbbye goturdunuzmu peki?burnundan hortum sokarlar dedikleri icin cok cesaret edemiyorum ben
AytenFaruk Benim bebeğim de 35 günlük hırıltı sürekli vardı özellikle uykudan uyandığında ağlaması bile değişik hırıltılı şekilde oluyordu 😔 okyanus suyu iyi geldi 🐣 damlatıp bıraktığımda işe yaramıyor bi zaman sonra içerisi tekrar kuruyor sanırım ama damlayı damlatıp burun aspiratörü ile çekince sorun ortadan kalkıyor 👍