Azizeugur Özel hastahaneler bebek 1 aylık olana kadar ücretsizdi önceden, hala öyle mi acaba bilen var mı 😬
BirAlparslanAnnesi Azizeugur kaç sene öncesiydi bu dediğiniz 🙈😂😂 valla gayet çatır çatır para alıyorlar..
bireylulannesi Azizeugur doğum yaptığım hastanede takibini yaptırdığım için ilk muayenesi ücretsizdi ☺️
Mery28 Azizeugur evet 1 aya kadar usgye kana hiçbir şeye para vermedik bi tek 15 TL sgk payı mı ne ödedik
BirAlparslanAnnesi Mery28 ama zaten 10 gün içinde yapmıyorlar mı bütün bunları 🙄 acaba benmi yanlış hatırlıyorum 1 ay para almıyolarmı ?
Yusaydef Mery28 tamamlayıcı sağlık sigortası yada özel sigortanzı mı vardı acaba çünkü bizden hep aldılar
Mery28 BirAlparslanAnnesi kan 10 gün içinde ama benim bebeğim için batın yağ istedi hoca para vermedik kan idrar istedi vermedik gece çok ağlıyordu gaz mı normal mi diye baktırdı 24. Gün falan. Hatta ücretsiz diye kalça usgsinide doktora sorduk 1 ay olmazsa olur mu diye 28. Gün çektirdik.tam 28 gün ücretsiz oluyor onada ödemedik
Yusaydef Azizeugur doğum yaptığım hastanede 3. Gün doktor gelip odada muayene etti onay verirse hastaneden çıktık geri 5. Gün kontrole gittiğimizde muayene parayı verdik valla hatta bazı aileler kimlik çıkartmamışlar özel giriş açtılar tartışma çıkarmışlardı o yüzden
Gldrn35 Azizeugur hastaneye bagli 2021 subatta izmir can hastanesinde yaptim 28 gun ucretsizdi her muayenemiz.
Yusaydef Mery28 ne güzel valla buradaki hastanelerde bizi yemeye çalışıyor her gitmeye 1000 lira bayılıyoruz
Mery28 Yusaydef bende hemşireyim su an çalışmıyorummözeller öyle maalesef özellikle İstanbul ben muğladayım ödemedik İstanbul’da hepsi para. Fatoterapi Işın yenidoğan hizmetidir ama ona bile para istiyorlar
Canlarim41 Yusaydef neden özel sigorta aracılık yapmadınız emin olun daha mantıklı İlk ogluma çok para verdim özele şimdi özel sigorta yapıyorum kafam eahat 15tl ödüyorum sadece
Denizgozlum Azizeugur ilk 28 gün her özel hastanede ücretsiz olması gerekiyor yasal olarak sgk ile anlaşmaları bu şekilde . Mesela ilk 2 kontrole doğum yaptığım hastanede gittim. Bir de egzama çıkmıştı bebeğimde . Başka hastanede de cildiyeye gittim. Hiçbirinde ücret ödemedik
Ucansupurge Azizeugur Çanakkale Medical Parka götürdük biz ilk 1ay ucretsizdi. Sadece 15 TL para ödedik
Yusaydef Canlarim41 aslında araştırma da yapıyorum sigortam netten bktm da biraz siz ne kadara yaptırdınız