birmelekannesiiio Kızlar prima kullanıyorum molfixi denemek istiyorum kullanan anneler memnun musunuz pişik sızma falan yapıyo mu ?
Merve-miray birmelekannesiiio Ben kullanmıştım. Fiyatı bütçemize fazla gelince canbebeye geçmiştik ☺️ Şuan bebem natural kullanıyoruz
Deletedmom0099 birmelekannesiiio 19 aydır kullanıyorum pişik taşma yapmıyor. 16 aydır gece hiç altını açmam 12 saat kalıyor
Efeninanasi birmelekannesiiio ben molfix kullanıyırdum gayet memnundum mavisi çok güzel özellikle fiyattan dolayı minies kullanıyırum çok memnunum molfix gibi
birmelekannesiiio Deletedmom0099 teşekkürler ben 5 numara kullanıyorum fiyatı be kadar primadan biraz uygundur heralde çöpe atıyoruz yazık 130 lira veriyorum ya
Deletedmom0099 birmelekannesiiio primadan uygun evet ama genel olarak çokta uygun diyemem. ben 1000 adet stokladım zam gelmeden o yüzden güncel fiyatını bilmiyorum ama getirden kuponla uyguna alanlar vardı bir de migrosta 2. ürüne %60 indirim var sanal marketten söyleyebilirsiniz. primayla bedenleri aynı bu arada
Emmusalp birmelekannesiiio Ben doğduğundan beri kullanıyoruz 4 aylık olacağız çok memnun kaldım molfix mavi paketli olanlardan 😊 bu zamana kadar pişik sızma yapmadı 😊😊👍
Bualemdeyeniyim birmelekannesiiio ben molfix sleppy dönüşümlü hangisi indirimdeyse onu alıyorum. Migrosa denk getirdiğimde 2.urun %50bedava oluyor 120adetine 110tl ya da 130tl ödemiş oluyorum memnunum ikisinden de
Gizeemm birmelekannesiiio ben kullanıyorum en uzun süre kullandıgım bez prima pişik yaptı oğlumda sleepy babycrko kullandım en iyisi Molfix sızdırma yapmıyo koku dışarıya salmıyo güzel yani evet fiyatı arttı bu ara napcaz bilmiyorum bebeğim 15 aylık artık yavaştan başlıcam alıltırmaya😊