Ozanozi bebeğim 5buçuk aylık sadece 1ay emzirmeyi becerebildim o da silikon uçla daha bir türlü meme veremedim şu zamana kadar sağarak sütümü verdim düzenli sağımda sütüm yetiyor ama geceleri sürekli kalkıp sağmak her yere makineyle gidip sağmak zorladığı için düzenli yapamıyorum buda sütümü azaltıyor kesinlikle düzenli sağım. Bu zamana kadar bebeğim hiç hastada olmadı burnu bile akmadı maşallah hatta şuan eşim ben gribim ama bebeğimin sağlıklı şükür. Gelişimi de güzel. Sağarak vermemiz sütümüzdeki vitaminleri etkilediğini düşünmüyorum. Ayrıca etraftakileri de dinlemeyin sonuçta süt veriyormuyuz? Bebeğimiz doyuyor mu? Banada dediler neden seni emmiyor yok sana bişiler mi musallat oldu hocaya mı gitsek,emmezse bağlanmaz sana falan.. Aklımıza gelmicek şeyleri söylüyorlar been de hep böyle rahatım sen niye rahatsız oluyorsn diyip geçiyorum. Takılmayın gereksizlere. Memeye alıştırırsanız ne ala sağım makinesiyle gezmezsiniz olmasada biberonla verirken kucağınızda bebeğinizi okşayarak, gözlerine bakarak, öperek vermenizi tavsiye ederim 🌸