Derinsu34 Adel_Bebek biz ilk 3 gün ev yapımı yoğurtla başladık tadım şeklinde. Sonrasında havuç, kabak, patates, şeklinde tadım yaparak ilerledik. Bu arada tadımlarımız en fazla 3 çay kaşığı. Belki 1-2 defa fazla kaçırmış olabiliriz 😅😅
Aysin3838 Adel_Bebek 3 gün kuralına uyarak baslamalisin canım bizjm doktorumuz patates le baslatmisti püre olarak yapmıştım çay kaşığı ile 3 gün sırayla verdim havuç felan
Minibebeduru Adel_Bebek ben 10 gün başlayalı önce sebzeleri tadım yaptık simdi meyvelere gectik sırayla
Adel_Bebek Derinsu34 şimdi ben 1 ay boyunca 1 yiyeceği günde 2-3 çay kaşığı ve bunu 3 gün deneyip 4. Başka bir yiyecek deneyip onunla 3 gün sürüp bir başka yiyecek de ondan sonra ki 3 gün mü deneyeceğim 🙄
ElmarNarmin Sütünüz yoksa doktorunuza danışarak mamaya başlamalısınız. Sebze ve meyveleri de 3gün kuralıyla tattıra bilirsiniz
Adel_Bebek ElmarNarmin 3 haftadır mama kullanıyoruz doktorumuzun bilgisi var ayrıca teşekkür ederim 🥰🙏🏼
Derinsu34 Adel_Bebek canım ben 9 gün boyunca denedim ne yalan söyleyeyim. Sonrasında ise biraz arttırmak zorunda kaldım. Çünkü kızım yoğurdu çok sevdi. Geçen gün yaptığım yoğurt ekşi olunca içine bir çay kaşığı ev yapımı pekmez katıyorum bayıla bayıla yiyor.