Sareee11 Dünden beri çok hasta asla durmuyor hep yanında olayım istiyor, doktora götürdüm bugün soğuk algınlığı dedi ama sanki bi acısı var gibi sürekli ağlıyor. Ateşi inip çıkıyo napıcağımı şaşırdım varmı bir öneriniz
Sinem0 Sareee11 ay canım aynı bebeğim bugün gittik ilaç verdi sürekli kucağımda durmak istiyor ağlıyo doktorumuz bide dişleri kabarmis dedi 10 gün sonra bidaha gidicez bakalim düzelicek mi düzelmezse hava vericekler🤦♀️😔
brokoli Sareee11 birkac dis sarimsagi ezip zeytinyagi ile karistirip ayak altlarina bununla masaj yapin. surdugunuz seyi temizlemeyin, corap giydirin uzerine. evdeki havayi tazeleyin havalandirin. hasta olarak soludugu havayi kapali evde tekrar tekrar solumaya devam ediyor. duzenli olarak evi havalandirin. atesi 38i goruyorsa kıyafetlerini azaltin. ilik nemli bezle silebilirsiniz vucudunu. 39u gorurse calpol verebilirsiniz. 3 gunden uzun surerse atesi ve ilaca ragmen direnc gosterip dusmezse doktora gidin
birprensesannesiiiii Sareee11 bizimki de öyle olmuş tu 4 aylık Ken soğuk algınlığı sonra dan grip oldu benden dolayı antibiyotik ve ağrı kesici verilmişti çok şükür düzeldi onları verdikten sonra
Sareee11 Sinem0 bizim de ilk dişimiz çıktı. Şimdi 2. Çıkıyo sanırım ondan mı böyle diyorum ama ilk dişte böyle olmamıştı
Sareee11 brokoli aynılarını yapıyorum evet ateş düşüyor gibi oluyor dilerim geçer kimsenin bebeği hasta olmasın🤲
brokoli Sareee11 internete de yazip bakabilirsiniz. ben ise yaradigini gozledim, bebegim pek hasta olmuyor ama gecen sene cok agir grip olduk ikimiz de, oyle hemen iyilesti. bir daha ne zman hasta olur gibi olsa yaptim, ilerlemedi
birprensesannesiiiii Sareee11 antibiyotik verin ağrı kesici verin düzelir inşallah Rabbim şifa versin 😌🙏
oglusum03 Sareee11 benim bebeğim de 9 aylik aynı şeyi yaşadım 1 hafta uyumadi hala da öyle üstten 4 tane dişi çıktı birden. Normaldir
birprensesannesiiiii Sareee11 devlet birşey yapmıyor benim kızım i da acil e o kadar götürdüm hatta polikliniğe götürdüm birşey olmaz emzir geçer dediler eve gonderdiler . En son çığlık çığlığa oldu ilerledi epey dayanamadım özel e götürdüm çocuk doktoru na çok güzel baktılar ilgilendiler hemen ilaç yazdılar . Tabi heryer bir değil ama genelde devlet hastanesi baştan salma yapıyorlar valla şimdi ufacık bir hastalansa hemen özel e yada doktor u arayıp soruyoruz