Defnemm123 Kizlar 1 aylik bebegim var sutun olmadigindan aptamil kullaniyiruz fakat butcemi sarsiyor bebelac daha uygun gozukmekte kullanan varmi mesela benim bebegimde gaz skntisi yok bebelacta varmi ama kabiz benim kizim memnunmusunuz bebelactan
Cakiremine931 Defnemm123 bende bebelac kullanıyorum tavsiye ederim kabız gaz sorunu yaratmıyo aptamil kadar hatta daha iyi diyebilirim
Sahralia Defnemm123 ben de kilo kaybı sebebi ile mamaya başladım direk bebelac gold aldım ne kabız ne gaz hiçbir sıkıntı yok kilo aldırıyor fiyatı da normal e bebekte 90 tl eczanelerde 110 migrosta 100 tl
bilgibulutu Defnemm123 2 bebegimide bebelac ile büyütttüm tavsiye ederim sorunsuz bı mama ama bu bırazda bebege baglı her mama her bebege iyi gelmiyor malesef denemelısın😊
mustafakereminannesi Bebelac gold tavsiye ederim. Fiyatı ikisinin ortası. Ama içerik olarak aptamilden de daha iyi deniliyor
Asyatugsem Bebelac gold kullanıyorum kullandığım en iyi mama aptamil sma evolvia Hipokrat heosını kullandım en iyisi bebelac gold
Aleynaseckin Aptamil kullanıyorum bi ara bebelac gold denedim benim de bütçemi zorluyordu ama kabız sorunumuz oldu hemen değiştirdim aptamile döndüm bebekten bebeğe değişiyor en az gramını alıp bi deneyin sıkıntı olmazsa öyle geçin bence🤔
kiliclar [bilinmeyen] eğer imkanınız varsa bebelac gold verin onun sindirimi daha kolay rahat eder bebeğiniz