Sibellllll Oglum 4 aylık sağlık ocaginda kan ilaci başlattılar ama verdim vereli oglum aşırı huzursuz sizde de boyle yan etkileri oldumu
Deletedmom115 Sibellllll Evet bu damla çoğu bebekte aynı etkiyi yapıyor ben kullandım zamanla düzene giriyor.
yamacinannesii Sibellllll sağlık ocağının verdiği damla paraben içeriyor dedi benim doktorum. Ocean microfer diye bir kan damlası yazdı. Onu kullanıyorum ben. Kabızlık da yapmadı herhangi bir yan etkide yapmadı. Tavsiye ederim
Minikprensannesi Sibellllll bizde olmadı kan şurubunun öyle şeyler yapcagını sanmıyorum başka bişeydendir o
green Sağlık ocağındaki damlaları genel de kimse kullanmıyor.Doktorunuza ya da eczacınıza danışırsanız onun yerine farklı öneriler ile gelecektir.Sidefer vb.
green Asafeymeninannesi Haklısınız☺️Aşı derdi kan damlası,Demir damlası ohooo.. bir ömür yolumuz var 💕
Sibellllll Minikprensannesi bebekten bebeğe fark edebiliyor demekki çünkü bazi arkadaslar da ayni sekilde olduğunu söylemiş
Habibe35 Bende buradaki olumsuz yorumları okuyunca vermeyi kestim şimdi sidefer aldım onu kullanıyorum Bi yan etkisini de görmedim henüz
Zeynepppppp Sibellllll bizimde aynı olmuştu ben kullanmıyorum kan damlasi 8.ci ayda kan değerlerine baktirdim gayet iyiydi bebeğim şuan 10 aylık hala kullanmıyorum 🤔
Ozgeoyk Sibellllll onu vermeyin SİDEFER ALIN Bİz bunu kullanıyoruz günde 1 kez 8 damla 2 yemek arası veriyorum emdikten yarım saat sonra hiç bişey olmadı