GAMA Ylmztgb geçmiş olsun. Öncelikle gece dahi her alt açmada su ve sabunla yıkamalısınız. Günde iki kere travazol, furacin, hametan karıştırıp kurulanmış popoya sürmelisiniz. Haricinde her alt açmadan sonra kapatırken kurulayıp sudocrem sürmelisiniz.
Aslancik Ylmztgb bebek sampuaniyla yikayip sildikten sonra hametan krem yada sudo krem surebilirsin birde bezini cok bekletme sık sık degistir kucuk cisini bile yapsa
Cutebaby Ylmztgb desitin kullan mor olanı ve integramda mühendisinoglu sayfasına gir bak pişik kremleri karşılaştırılması yapıldı desitinin içeriği tamamen temiz
eymeninannesibusra Her altını degistirdiginde suyla cesmede sampuanlayip yıka alt kısmını iyice kurula bepanhol sur bi kaç gün her alt degismende öyle yap sonrasında düzelir insallah
Ylmztgb eymeninannesibusra bunu sürekli yapıyorum ama bi faydası olmadı :( bebegim altına biraz yapınca cıgırmaya baslıyor :(
Ipekk Ylmztgb benim kızımında öyleydi mantara çevirmiş dedi doktor. Trosyd krem kullandım onunla geçti.
Leman Ylmztgb merhaba oglumunda 10 günlüktn beri pisigi vardi. Kullanmadigim pisik kremi maalesef kalmadi hatta daha kotu yapti. Prima kullaniyordum sonra komili kullandim yine.gecirmedi.derken 3 ay pisikle ugrastim bitkisel pisik kremi falan kullandim hepsi daha kötü yapti. En iyi kantaron yagi geldi ama tamamen gecirmedi. En son huggies bez kullanmaya basladim ve sadece o gecirdi cok sükür. Bir sürü para verip aldigim pisik kremlerinide kizip attim.
Ylmztgb Deletedmom61 zeytinyağınıda kullandım geçer gibi oldu sonra yine çoğaldı bezinide değiştirdik ama hala geçmedi 🙁
peribelis Ylmztgb cok bez degısımıde oluyor bebek pişik olunca hemen degısmeyın vucudu alısması lazım cunku en kalıtelı bıle kullansnz yıne de yapıyor
peribelis Ylmztgb öncelikle geçmiş olsun biran önce bebişinz rahata kavuşur inş benım kızımda inanın öyle bi pişik olmuştu ki kıpkırmızı yanıyordu byle kanar sekılde bile olmuştu ben ne kullandysam fayda etmedi zeytınyagı penaten sebamed vs ama hiçbiri gecırmedi en son vazelın denedm ınanın 2-3 gunde iyileştrdı ama hep yıkıyrdum kuruluyordm ıslak mendıl kullanmıyrdm kızım rahatladı bence vazelın dene
peribelis Ylmztgb deneyin çünkü vazelin yağlı oldugu için kakası veya pipisi yapsmıyo hemn akıp gıdıyo dha fazla pişik olmayı önlüyo ve bazen gündzleri açık bırakn hava alsn bebiş
peribelis Ylmztgb bende çok yaptım inanın en marka kullansam bile pişik oluyo çünkü kakasından dolayı sarımsı pütürlü kaka yapınca pişik oluyu vazelin deneyn hemen sonuc alacaksnz