Alparslan27 Durmuyor bende napsam durmuyor bende herkeste duruyor bende durmuyor çöktüm artık üzüntünden
pandemibebegi Alparslan27 Emziriyor musun? Anneye gelince süt kokusu alip emmek istediği için hircinlasabiliyorlar. Seni istemedigi için değil yani.
Han30 Alparslan27 sakin oll. Yeni annesin çıkmazda hissetmen normal. Senin gerginliğini emin ol hissediyor. Ilık bir duş seni iyi hissettirecek birşeyler yap bebeğine bakan varsa. Sonra git yavruna sarıl kokla konuş
Mavis34 Alparslan27 çok ufalmış annesi arada üstünü soyun bebeğinde kendininse al kucağına sarıl kökünü sıcaklığını öğrensin stres olma o senin tüm.duygularini hisseder koynunda yatır bol bol
Kagansmother Alparslan27 burdan ben bile hissettim senin heyecan ve stresini bebis de heyacn yapar hisseder sakin ol okşa onu ama yavaş hareketlerle dökün tansel temasta bulun sakin sakin ninni soyle
pandemibebegi Alparslan27 Süt kokusunu aldığı için sürekli emmek istiyor sana gelince derdini de öyle anlatmaya çalışıyor. Hemen emzireceksin öyle hircinlasinca annesi . Benim kızım da öyleydi
Kagansmother Alparslan27 gitmesin senin bebegin o senin sakinleşip ona gereken sıcaklığı vermen için ağlıyordur belki de bunu bekliyordur sakinleşti bi an önce al beni kucağına kokuna hasret kaldım sen stresliyken korkuyorum diyordur böyle dusun
agns Alparslan27 enerjiniz den sanırım kuzucuk huzursuz oluyor sakın ol annesi biraz bitki çayları iç duş al hafif müzik dinleyin birlikte Allah’ın izniyle aşarsınız insallah 🙏
Ucmelek Bebekler annenlerinin bir uzantısı olduğunu düşünürmüş, ayrı kaldıklarında sakince etrafı dinliyor, sizi bulunca da nazlı nazlı ağlıyor, sabredin büyüdükçe azalıyor ağlaması biz üçüncü ayda baya sakinleştik