Hnm44 probiyotikli yoğurt mayası aldım pastörize sütle mayaladım öncelikle sonra ilk gün bir çay kaşığı ikinci gün bir tatlı kaşığı olarak verdim gözlemledim alerjik bir reaksiyon göstercekmi diye 3gün kuralı dedikleri yani.ama ben ili gün yaptım bana göre yeterli.sonra havuç buharda haşladım çatalla ezdim aynı şekilde ilk gün bir çay kaşığı ikinci gün bir tatlı kaşığı bu arada yoğurda alerjisi olmadığı İçin aynı zaman da yoğurtta vermeye devam ettim.patates bal kabagı tatlı patates normal kabak brokoli tarhana sonra meyvelere geçtim cam rendele rendeleyip verdim.daha sonra karışımlar işte armutlu muzlu yoğurt.işte irmik içerisine elma balkabagı pekmez v.s.aklınızda bulunsun bu arada tüm verdiğim sebze içerisine bir çay kaşığı soğuk dokum zeytinyağı ekliyorum kabızlık v.s olmasın diye.6ay 20günlük kızım iki öğün besliyorum ek Gıdada bir çay bardağı bitiriyor her öğünde 🙏🏼Mesela tarhanayı yapıyorum içerisine bal kabagı ve patates püre üzerine bir çay kaşığı zeytinyağı hoppp misss yiyor 🥰Ben cok araştırdım kafamda cok soru işareti vardı doktorumla çok görüştüm size de fikir olsün diye uzun yazdım 🌸