mummy Candy_liz kesinlikle haklısınız bebek uyurken yapılacak şeyler yapılabilir size de kolaylık olur
Eflikardel Hem çocuğuma baksın hem uyurken yemek ütü vs yapsın dersenız 1500 den asagı kımse bakmaz ben bakıyordum 1700 du yol parasıyla
Sibellaa 8:30-18:00 1000 tl yemek yapacak, ütü yapacak, ortalığı toplayacak. Önceki çalıştığı yerde 900 tl miş ben 1000 tl dedim tamam dedi bakalım 1 ay sonra başlıcak.
MANNESI Peki sizce dışarıdan bakıcı eve gelip bakması mı kayınvalidenin sizde yaşayıp bakması mı kızlar şuan çok aradayım çalışıyorum kaynanam memleketten geldi bizle yaşıyor ama 3 ayda nefret ettim. Ha şuvar bana karışmaz ama evin içinde sürekli dolanan başka birisi çocuk için katlanılır mı sizce ciddi merak ediyorum bizim burd a konyada 1000tl bakıcı ücreti
Tugkaninannesi MANNESI canim kesinlikle bakici . Benim de kaynanam bakti bikac ay kanli bicakli olduk, onun yuzunden sutum kesildi. Tabi benim kaynanam cadinin onde gideni. Simdi diyorum ki keske hic karistirmasaydim. Ne kadar da iyi olsa olmuyor canim evde baska birisiyle
Ertugrulotlu Kızlar hem gelicek çocuğunuza bakıcak yemek yapicak ütü yapicak falan hemde para için bakilacaksa bakmasın diyorsunuz fazla diyorsunuz kendi acınızdan düşünüyorsunuz ama bide söyle düşünün . Siz para olmadan kimin çocuğuna bakıp bu sayımlarınızı yaparsınız. Şahsen ben yapmam. Yeri geliyor kendi evladıma kendim sınır oluyorum. 1000 lira yi gözden çıkaracaksınız böyle bisey de. Ki ben olsam 1000 liradan fazlasına bakardım
green Ertugrulotlu Valla ben sadece bebek dedim 2.500 kabul etmedi 😂🙈 siz haklısınız kimsenin hakkı yenmesinde demek ki bu kadar para kazanıyorlar Ki bu paraları da kabul etmiyorlar ..
Tugkaninannesi Scanli kocaelinde yarim gun 700 lira + yol parasina bakti. Simdi 8:00-16:30 arasi 1200 + yol parasina bakacak. Sadece cocuga bakiyor ev islerini yapmiyor
MustafaninAnnesi Kimse kusura bakmasin ama 1000 tl ye hem cocuk hem utu hem yemek cok az pra insanlarin hakkini vermek lazim 1500 tl ye sadece cocuk bakilir bu devirde sezarin hakki sezara ayri temizlikci istiyorsaniz gidin tutun bende dusunuyorum calismaya baslayinca eve kamera kurdurtup yarim gun sadece 1000 tl ve sadece cocukla ilgilenecek cocuk uyudugunda tv izleyebilir uzanabilir kendi evinde gibi hissetsin isterim karsimizdakilerin de insan oldugunu unutmamak gerek
Arven10 Candy_liz yatılı bakıcımız var haftada bir gün temizliğe başkası geliyor ve haftada sadece 2 gün çalışıyorum yemek ve ütü yapıyor 3500 lira veriyorum bebeğime iyi baksın diğer işler umrunda değil parası da umrumda değil Allah var memnunum kendisinden aileden biri gibi oldu maşallah diyeyim kanımızı çanımızı emanet ediyoruz sonuçta önemli olan bebeğinizle ve sizinle iletişimi bence diğer her detay çözülür diye düşünüyorum
green Arven10 Haklısınız.Parası umrumda değil diyorsunuz da,parası olmayan bir insan o ücreti veremez veremezse de illa Ki para umrunda olur olmasa da olmak zorunda kalır.
green Valla canım ben bir hanıma sabah dan öğleye kadar gel Ya da öğleden akşama kadar gel dedim 2.000 - 2.500 dedim kabul etmedi.
Duce28 green maşallah millet 1 ay geceli günduzlu vardiyali calisiyor asgari ucrete . Enteresan gercekten .