Arelinnannesi canım sadece bol bol emzir ve bol bol su iç emzir göğsünü ardına sağ onuda icir mutlaka daha çok yeni emin ol hem artar bu şekilde ilerlerken yarım saate bir emzir ardına sağ ve bak gör fışkırır sütun. Bunları söylüyorum 2 çocuk annesiyim ilk kızım sürekli emmek isterdi ve yetmiyor zannederdim ki yetiyormuş. Sonrasında fazlalasmisti. Oğlumda ise sütüm vardi emziriyordum hemen toplanmıştı ama ben sıkıntılarım yetmiyor diye bunalıma girdim ve sütüm etkilendi o sütüm gitti. Ama sen sen ol mama verme bol bol emzir mama alırsa seni daha geç emer ve doyar. Ama sen sık sık emzirirken hem sütun artar hem de bebeğin doyar. Uyuyor uyansın emzirim deme al her yarım saate her 1 saate emzir koy bak inan artacak hiç bir şekilde şunu içersem artar bunu yersem süt olur deme bol bol su iç düzenli yemeğini ye ve sık sık bol bol emzir. İnan senin yerinde olmayı çok isterdim çok yanlışlar yaptım o psikolojiyle ve hala içimde uktedir ondan bunları diyorum sadece bunlar çoğaltır sütü başka şeyler kilo olarak geri döner emin ol tecrübe ettim çünkü İnş sağlıklı sıhhatli büyütürsen asla yetmediğini düşünme bol bol duşa gir göğüslerine sıcak su koy masaj yap emzir ve ardına sağ sandığın sutude bebeğine kasıkla yada siringayla için asla biberon kullanma