mka2020 Kızlar 3-4 gündür hafıf boğaz ağrım dız kapaklarımda ağrı biraz halsiz ve afedersnz ishal gibiydm eşim dün pOztf çıktı bende bugün pozıtf çıktm bugun sadece bacaklarm ağrıyor . Böyle olanlar hafıf mı atlatyor yoksa birden kötüleşebiliyor mu??
Smnl mka2020 ben pozitif çıktığım gün nasılsam öyle geçti. Solunum sıkıntım öksürük ateşim olmadı halsizlik aşırı bas ve vücut agrısı oldu. Ama eşimin kulak ve baş agrısıyla başladı hastanede yatışa kadar ilerledi. Kişiden kişiye göre değişiyor insallah çabuk atlarsınız geçmiş olsun
mka2020 Aylilams Beni öyle bir stres bastı ki anlatamam çok korkuyodm ama yakalandık. Eşimin bugun hiç bir şeyi kalmadı cok şükür. Şu bi iki günüde sağ sağlim atlatsam bi daha kötüye gitceğini sanmıyorm ama inşallahh. Sizin nasıl geçiyor belırtılerınız neler
Aylilams mka2020 bende komple sirt agrisi ve bel agrisi vardi sonra oksuruk cikti ve sag bobregim cok ağrıyor. Bizde evdeyiz bungun 4. Gunumuz insanlarda aetik test yapmaya gitmiyor gribim diyip geziyolar
mka2020 Aylilams Hmm anladım geçmiş olsun 🙏🙏 Evet kesınlıkle eve kapanmak istemedıklerı içinde teste gitmiyorlar artık çoğunluklada grip gibi geçiyormş