tubikk44 Bir model var beğendiğim almak istiyorum fiyat 1000-2000 arası beğendiğim modeli resim ekliyorum buna benzer kullanan memnun kalan kalmayan önerisi olan nereden alabilirim fikir istiyorum kızlar
Dimitrina_kovaceva tubikk44 bende buna benzet altı çekmeceli. üstündeki ev görüntüsü de de duvar görünmeyecek şekilde full yatağa ait pembeli grili rengi var memnunum yani.
Sibelkarakayaa @tubikk44 biz buna benzer çatısı üst tarafınfa olanından kullanıyoruz oğlum bir yaş iki aylık gündüzleri yatağında yatıyor kendisi çıkıp inebiliyor gayet kullanışlı bizim hoşumuza gitti uzun vadeli kullanılabilir bir model diye düşünüyorum tabi ki kendimce😇yalnız sizin baktığınız modeli ayakları biraz yüksek gibi çocuğunuz ne kadarlık bizim yatağımız yere yakın bi kaç parmak yükseklikte
tubikk44 Sibelkarakayaa 2 yaşına girecek kendi inip çıkabilir diye düşünüyorum evim küçük gelen olunca altı kullanırım diye düşünüyorum
tubikk44 Sibelkarakayaa nerden aldınız bazılarında kıymık fln oluyor diyorlar memnunmusunuz aldığınız yerden
Dimitrina_kovaceva tubikk44 7 ay flaan oluyor alalı belki zam gelmiştir bi instagram var internet siteleri de var ordan aldım takım şeklinde aldım 3 kapılı 3 çekmeceli dolap, 1 kapılı 3 çekmeceli şifonyer bide montessori yatak şeklinde 6500dü. Babyci.com.tr
Sibelkarakayaa @tubikk44 biz odasını yani beşiğini yatağını dolabını pierre cardin den aldık , hiç bir kıymık veya çocuğa zarar verebilecek bir şeyi yoktu😇