elalina Ek gıda başlangıç paketlerine Instagram da denk geldim içeriği çok temiz duruyor kullanan oldu mü çorbalarıni falan başlangıç paketini ? Bir de ek gıdaya başladığınızda bu markayı kullananlar her şeyin içine 1 kaşık zeytinyağı kattiniz mi ve bebekler için pekmezi de varmış 6.ayda başladınız mı başladıysaniz ne kadar verdiniz?:)
sademinannesi elalina bu markayı bilmiyorum da ben beyorganikten almıştım çok memnun kaldım zeytinyağ da çay kaşığı kadar kullanıyorum pekmezde aynı şekilde
SelimeliS elalina ben kullandim gayet memnundum yemeklerine zeytinyagi koyuyordum evet pekmezde veriyordum 1 cay kasigi
HonKiPonKiDoNiNo elalina 1 yila yakin kullandim neredeyse , tarhanasindan ,pekmezine, bebek irmigine ,ununa kadar hic sorun yasamadik severek tuketti kizim
sademinannesi elalina yok canım kahvaltı da veriyorum yaptığım şeylerin içine katarak, tereyağı ile yapıyorum çorbaları şuanda
Denizzz88 elalina o markayı değil de ben başka markadan aldım herşeyi. Zeytinyağı her yemeğine döküyorum biraz. Pekmez de muhallebi yediği zaman içine bir çay kaşığı koyuyorum