Anonim11 duygu_ars başından sonuna kadar göbekten vurdum,koluma cesaret edemedim daha fazla acır gibi geliyordu
Nohutannesi duygu_ars ben hamilelik boyunca ve doğumdan sonra 40 gün kullandım. Bacağımdan başladım ama bacak biraz daha çok acıyor. Göbekten devam ettim uzunca bir süre sonra karnım çok büyüyünce gerginlikten tutamaz oldum ve eşime öğrettim o kolumdan vuruyordu.yada kendim bacaktan vuruyordum
duygu_ars Nohutannesi kan pıhtılaşmasından dolayı mı verdiler size ? Bir de bacaktan hangi bölgeye vurdunuz sanki bacakta tüm yerler çok sert
Nesrincente duygu_ars ya büyük ihti al kan bebeğe daha cok gitsin falan dıye verdiğini düşünüyorum bebiş daha cok gelişmişti zaten sınırda oldugu için erken doğum oldu benm 38+0 da riske atmayalım demişti
Nohutannesi duygu_ars tekrarlayan gebelik kaybi nedeniyle kullandım. Pıhtılaşma yoktu önlem amaçlı kullandırdılar. 3 kaybım vardı çünkü. Bacaktan yan kisima vuruyordum.ama bacak sert olduğundan tabi biraz acıtıyor. En az acıyan yer bana göre göbek. Ama o da 30lu haftalardan sonra olmuyor çok gergin oliyor göbek
Busrasener43 duygu_ars Ben kovit olmuştum oyuzden verdiler daha sonrada doğuran kadar kullandım kan pıhtılaşmasın diye 😩 artık iğneyi vurduktan sonra kan fışkırıyordu 100 e yakın vurundumda 🤦🏼♀️
Nurka Doğuma kadar göbekten vuruldum, göbek deliğinin iki parmak dışından vuruluyorsun her gün başka noktadan , doktorum plasentaya ve kordona en yakın nokta karnından vurun sadece demişti.
MySunshine21 Gebeliğimi ilk öğrendiğimden kırkım çıkana kadar kullandım. İlk 4 ay karından. Sonrası hep koldan. Bir sağ bi sol. Daha uzun süre karından vurulabileceğini söylemişti doktorum.
minderbob duygu_ars 40+4 de doğum yaptım son ana kadar göbekten kullandım. Gerginlik sıkıntı olmuyor.
Hatice586 duygu_ars diz üstünden vuruluyor diz altı değil üst kısım havasini akıp dik bir şekilde batırin bide tavsiyem dikkatli bakıp damar olmayan yerden burun kan çıkıp morluk olabilir
Hatice586 duygu_ars cnm ben 3 ayliken bacaktan vuruldum sonra 6 7 ayliken karnımdan son haftalarda koldan vuruldum benim için çok rahat geçti