Dilarafenerr Merhaba arkadaşlar 6 aylık bebeğimde soğuk algınlığı başlangıcı var hava makinesiyle beraber ronkotol ve cortair verdi 4 saat arayla bu şekilde daha önce kullanan oldu mu bir yan etki gördünüz mü acaba paylaşabilir misiniz
Deletedmom0099 Dilarafenerr cortair ve ventolin kullandım 17 aylıktı kızım o zaman seyrelterek kullanmak gerekiyor. ölçüleri vermişlerdir size mutlaka. 2 cc ilaç 2 cc serum koydum ben içine. ventolin çarpıntı yapmıştı ama size onu vermemiş zaten. cortair sabah aksam, ventolin de günde 4 kezdi. 5 günde kestik bayağı iyi geldi
DemirAlaz Dilarafenerr hava verirken gözlerine pek gelmese iyi olur ikisi de çok iyi gelir bu arada baya rahatlatır
ftsdmrhn Doktor oğlum bronşit olduğunda cortair ve ventolin vermişti ama bunlari yarı yarıya seyrelterek kullanmak gerekiyor bebeklerde. Mesela cortair flakon içinde, onun yarısını seruk fizyolojik ile seyreltip öyle vermek gerekiyor.
Dilarafenerr Deletedmom0099 evet ronkotol 4 saatte bir cortair de sabah akşam dedi ama serumun ölçüsünü söylemedi Eve geldiğimizde farkettim söylemediğini o yüzden kullananlara bi sormak istedim
Deletedmom0099 Dilarafenerr her bebeğin farklı oluyor ayına göre. burada kimsenin söylediğiyle olacak bir şey değil. mutlaka doktorunuza ulaşın yada eczaneye. eczane de bilir doktor reçeteye yazıyor miktarı
Dilarafenerr Deletedmom0099 soracağım tabi ki sadece buradan yola çıkarak kullanmıcam onun bilincindeyim :) merak ettiğim için sordum