annekuzusuuuu Umutunannesi_65 1 ay önce kullandık oğluma alerji yaptı her yeri kırmızı oldu vücudu topur topur oldu hemen bıraktık kullanmayı
[silindi] Umutunannesi_65 biz kullandik 2 yas 15 kg sabah aksam 5 ml grip öksürük için verdi 5 gün icti ishal başladı 5. Gun bitince bıraktık enterogermina ile destekle
Songena19 Benim kızım kullanmıştı bronşit olduğu zaman ama sonrasında doktor ek hava filan vermişti öyle iyileşmisti
BirAlparslanAnnesi Umutunannesi_65 evet ben genelde çok tak etmedikçe ilaç kullanmıyorum bebeğime ama buna mecbur kalmıştık 3 günde toparladı
Umutunannesi_65 BirAlparslanAnnesi oğlum öksürüyor sesi kısılmış boğazında hirilti sesi var. Doktur bu ilacı verdi yeni bugün kullandık inşaallah iyileşir. Doktur dedi bronşit başlangıcı
bbmoms annekuzusuuuu içerisinde pensiilin türevi var ve alerjik bir antibiyotik benim büyük oğlum da aynı şekilde oluyor o yüzden penisilin içermeyen antibiyotik kullanıyoruz macrol de yok mesela
BirAlparslanAnnesi Umutunannesi_65 bronşit başlangıcı ise sakın aksatma 12 saatte bir dakika geçirmeden ver hemen iyileşir inşallah çokk geçmiş olsun..şuruptan sonra kusarsa korkma balgam atacaktır
Umutunannesi_65 BirAlparslanAnnesi dedi sabah akşam ver sabah saat sekiz de verdim akşam sekiz de verdim dimi
bbmoms Umutunannesi_65 evet döküntü şeklinde oldu bazı antibiyotikler içinde penisilin türevi içeriyor alerjik oluyor