alptoyyy 28minikdnym her gün karışım vermiyorum ayrı ayrı veriyorum karışım benim midemi bulandırıyor çocuğa nasıl vereyim
2cocuk_1anne_ 28minikdnym kızım hiç katılım yemedi sevmedi hiç Bu bana büyük şans oldu 7 aylıkken her şeyi tek tek verdim e minicik kestim hepsini bu şekilde erkenden Pütürlü yemeye tane yemeye alıştı
senem9 28minikdnym hergün verilmemeli. Ayrı ayrı tatları öğrenmesi gerekir. Bir de karışımın ne olduğu konusu var. :) Yani çay içine haşlanmış yumurta, peynir, ekmek karışımından bahsetmediğinizi varsayıyorum ☺️
siyah3430 28minikdnym 7 aylık haftada 1 gün irmikli 2 gün yulaflı püre veriyorum onlar dışında yumurta avokado peynir yada pankek ayri ayrı yiyor kahvaltıda
28minikdnym alptoyyy aynen öyle bide ne konulduğuda önemli bende artık havrada 1 veriyorum onuda avakodayı tek yemediği içinnn veriyorum
laliko35 senem9 kızım 7 aylık haftada 1 2 defa irmikle kahvaltı hazırlıyorum karışım dediği gibi hanimefendinin 2 gün omlet yapıyorum 2 gün sadece hasliyorum peynirle veriyorum 🤣 geriye kalan 1 gün takiliyorum kafama göre 😂😂
28minikdnym senem9 yok karışımdan kastım peynir yumurta avakoda muz gibiii ☺️ 8 aylığız ilk zamanlar karışım hiç yemedi hep farklı farklı şeyler yaptım bu ara bi kaç kez verdim dediğim şekilde o yüzden sordum☺️☺️
28minikdnym laliko35 omleti nasıll yapıyorsunuz ben 1 yumurta sarısı içine az peynir zeytin katıyorum
Kk41 28minikdnym 14 aylık ilk zamanlar bi iki defa verdim istemedi hiç . Hepsini ayrınayrı verdim şimdiye kdr. Doktorlar da öyle öneriyor hepsinin tadını alsın sonra da yiyebilsin diye
Hacerr7 28minikdnym karışım hiç vermeyin sıkıntı yaşarsınız nasıl besleniyorsanız çocuğunuz da öyle beslensin
alptoyyy 28minikdnym aynen bende yemediği zaman bi iki tanesini karıştırırım oda tabi muz ceviz yoğurt meyve gibi ama bazen görüyorum peynir yumurta zeytin herşeyi karıştırıp veriyorlar benim görüntüsü bile midemi bulandırıyor
Ayazinannesi10 28minikdnym meyveleri karıştırıyorum genelde oda elma falan boğazında kalır diye irmikli bisküvi ile veya çorba içiyor zaten içine ekmek vs. Bizimle kahvaltı da eder canı isterse akşam yemeği de yer belli olmuyo yani 🤷♀️
leopar 28minikdnym daha tek vermeye başlamadım versem yemez diye korkuyorum karışım yapıyorum ama hep ayrı dün (avokado,peynir,yumurta,keçiboynuzu) bugünde prinç unuyla verdim
leopar 28minikdnym ilk başladığımda denedim ve yememişti yani şöyle 2,3 parça yedi ama karışım olunca 3,4 kaşık yese bile hepsinden tatmış oluyor diye devam ettim ama başlayacam 2 hafta sonra
Babybloom 28minikdnym hiç karışım vermiyorum, vermedim. Ek gıdaya başladığından beri zeytin peynir yumurta ekmek yiyor. Zaman zaman omlet, yumurtalı ekmek, pankek, krep, tost değişiyor ama içerik aynı. Bazen pekmezli ekmek, bazen meyve ekliyorum yanına