Feyyyzza Kızımda kaç gündür hırıltı vardı. Dun sabahtan beri de öksürük var ama tuhaf bi öksürük öksürürken kalın düdük mü ötüyo desem köpek havlaması mı desem bilemedim ama kuru öksürük olmadıgı kesin
Leyladar Feyyyzza havlar tarzda olunca genelde krup hastalığı oluyo.viral bı hastalık.dr a görünün öksürüğü çok zorlamiyorsa onu buhar tedavisi verirler sanırım ama muhakkak görünün ,yoksa öksürüğu nefes almasını rahatsız edebilir
1ogrencianne Feyyyzza Hastaneye götürmenizi tavsiye ederim. Oğlumda da hırıltılı öksürük ve balgam vardı. Doktor kan tahlili yaptı, akciğer filmi çekti. İkisinde de enfeksiyon çıktı. Bronşit başlangıcı dedi doktor. İyi ki götürmüşüm dedim tedaviye başladık hemen
Feyyyzza GamzeGoktas canım başka cocuk yok. Havlıyor gibi öksürüyor tuhaf anlamadım ya. 11 aylık. Kaç derece oldugunu bilmiyorum ama ılık
GamzeGoktas Feyyyzza siz bi götürün doktora çok salgın vAr ciğerlerini dinlesinler, gerekirse kbb ye gidin geniz eti de olabilirğ
1ogrencianne Feyyyzza Normal derken nasıl yani? Nefes alışı hırıltılıydı, gürültülü bir şekilde öksürüyordu.