emation55 Bebeğim poposu pişikten dolayı mantar olms kanıyor ne kullansam geçer sudokrem her alt değiştrmede süryrm ama içtiği ilaçtaçtan sabrım ilk defa böyle oldu
Melesss emation55 mustelanın pişik kremini denediniz mi? Mantar olduysa doktorun verdiği ilaçlar daha mantıklı olur ama… Bir de kullandığınız bez nedir?
Merdumgirize emation55 bence bi doktora götürün. Birde sudocrem içeriği temiz değil görünürde faydası olsada zararı daha çokmuş aklınızda bulunsun.🌼
Zeynep49 emation55 ben ikizlerimi altini silerken ıslak mendilini yıkayıp sildim hep kuru kalsin diye pudra kulandım ve az bi kızarıklık Gördün mü arko krem tüp kulandım ikizlerim 3 aylık Şu anda
Zeynep49 emation55 dediğine göre baya kötü olmuş doktora götür istersen ama her alt degistirdiginde ılık suyla yıka
Melesss emation55 bir o kremi deneyin ben çok memnunum. Bir de prima premium care alın garanti bezdir pişik yapmaz
Zeynep49 emation55 rica ederim sarı kantaron yağı zeytin yağı iyi olur ama çok kötü olmuşsa doktora muhakak göster canım
Feyyyzza emation55 nişasta kullanın. Bebek Pişiğine Ne İyi Gelir? En Etkili Kesin Çözüm 6 Doğal Yöntem - Mavi Kadın https://m.mavikadin.com/bebeklerde-pisik-icin-en-etkili-cozumler-bebegim-pisik-oldu-ne-yapayim#:~:text=M%C4%B1s%C4%B1r%20ni%C5%9Fastas%C4%B1%2C%20bebe%C4%9Fin%20cildindeki%20fazla,%C3%B6nler%20ve%20pi%C5%9Fik%20olu%C5%9Fumunu%20engeller.&text=Yeni%20bebek%20bezini%20giydirmeden%20%C3%B6nce%20pi%C5%9Fik%20olan%20yerlerine%20hafif%C3%A7e%20m%C4%B1s%C4%B1r%20ni%C5%9Fastas%C4%B1%20serpin. Burda yazıyor okuyun benim kızımında kanıyordu öyle geçti