Nesli06 Kızlar kızım 1 yaşında bı gece neredeyse yarım saatte bir uykusunda ağladı 😕 varmı hiç başına gelen?
MeliksahTunc Nesli06 benim oğlum 9 aylık bi iki aydır hep dediğiniz gibi dişten oluyo dedi doktorumuz başka bişi çıkmadı şükür sizin dişler nasıl
Fatosef Nesli06 benim oglum da öyle maalesef. Gözler kapalı çığlık atarak ağlıyor. Emzirmeye alınca braz sakinlesiyor. Ara ara böyle yapıyor. Dişi çıkıyor şuan. Ondan sanırım.
Tostikyanak Üstte kalsın oğlum 8 ay 20 günlük 4.ayından beri ya gözünü açmadan çığlık çığlığa ağlıyor yada uykularından ağlayarak kalkıyor ve çok sık uyanıyor. belki ben de faydalanırım.
MeliksahTunc Tostikyanak bizde de 6. Ayda başladı uykuya geçiş ve diş ağrıları başlayınca böyle oluyorlar
MeliksahTunc Tostikyanak aynı şikayetler bizde de var diş şikayeti diyo doktor buna hep çocuklarda da var bide diş ağrısından uyku düzenleri bozuluyor derin uykudan hafif uykuya geçiş yapamıyor ve yarım saatte bi uyanıyorlar 🤗
MeliksahTunc Nesli06 evet diş şükür öyle olsun o tam kabardığı sıra böyle oluyolar çığlık çığlığa uyanıyorlar kulak göz yanak damak hepsini ağrıtıyor o sıra 🤗 işleri zor ama tek derdimiz diş olsun rabbim başka hastalık vermesin
Tostikyanak Dişi henüz çıkmadı inci denilen dişi var sadece Ve hiç dişi çıkacak gibi durmuyor 🤭 ama umarım diştendir diyorum😂