Kadernur Nur76 kendim ettim kendim buldum gul gibi sararıp soldum muzigi ile geceden beri oturuyoruz 3 aylik oglum ile🤣🤣
Nur76 Mutluefe evt yaa geceden beri sacma sapan uyudu uyandi gazdan simdde 1 sattir salliyorum banamisin demiyor beynim yandi ya
Mutluefe Nur76 oluyor maalesef gün günü tutmuyor beni annelikte en zorlayan uykusuzluk olmuştu alıştım Şükür 🥲
Nur76 Kadernur haahaa gercekdenmi 😂😂 bizde beyaz gürültü ile basladim kızılderili muzugi ile sonlandirdik geceyi
Gunsss Sabahın beşinde ağladığımı biliyorum yeter diye 🥲 hala gaz sıkıntısı çekiyorsanız daha minik demek ki sizinki 😇 emin olum geçecek bu günler düzene girecek 😊 daha doğrusu siz alışacaksınız bu dırumlara
Duygucinn Nur76 bende sinirden ağlıycam şimdi 2 gündür uykum mahvoldu ha bire uyanıyor ağlıyor sinirlerim yıprandı resmen bide yanında horlayarak uyuyan öküz olunca iyice sinirleniyorsun 🤷🏼♀️
Dincer-Efe1 Duygucinn 4 ay çektim o uykusuzluğu şimdide diş uykusuzluğunu çekşyorum 🤭😀 geçmiyor bacım sadece sen alışıyorsun 😊
Nur76 Duygucinn ayy oda zoe uyandırıyor ikide bir bende ust kattakilerden sikayetciyim bu konuda bi görseniz tak tuk evin icinde at kosturuyorlar sanirdim gecenin 12 sinde ben cocugu uyutuyorum onlsrin sesine irkilip irkilip uyaniyor esimde birakmihor cikip uyarayim
Kadernur Nur76 tabi bide sey müziğimiz var bunu genelde esim bana söylüyor 🤣 ALÇAKLARA KAR YAĞIYOR ÜŞÜMEDIN MI KADER SEN BU İŞİN SONUNU DÜŞÜNMEDİN MI 😅😅😅😅