Beyza_bda Bu atak bizim zamanlarımızda varmıydı acaba yeni çıkan adetlerden yoksa ? Geceleri yarım saat veya saatte bir uyanıyor uykusuzluğum hat safhada kolik gibi çığlık çığlığa ağlamalar bu atak ne kadar sürüyor hep böyle zorlu mu?
Beyza_bda Busemertt tam 2 aylık🙄 geceden beri 4. Kalkışım yarım saat 1 saat uyuyor uyanıyor memeden çekiyorum ağlıyor kafayı yicem😓😓😓
selosunannesi Emzik tutturun vizede oldu geçti 3 gün falan sürdü ağladım kaç kere sinirimden çok zor 😤
selosunannesi Beyza_bda biz battaniyeye koyup eski usul salliyorduk biraz mayisinca ayağıma alıyodum ellerini tutup gözlerini bereyi indiriyordum emzik tutuyor emzikte verip bazen beyaz gürültü bazen pis pis sesiyle uyuyodu bı kaç gün sürüyor ilkxgun çok kötü oluyr birde bol bol masaj yap masaj sayesinde uykuyu seviyor artık kızım
Tugce3493 Beyza_bda hiçbi fikrim yok benm bebe aglamıyo oynasın ıstıyo konusulsun onunla pusetnı salıncak yaptık ona yatırıp konuscaksn.
selosunannesi Beyza_bda ılık zeytinyağı ile kasıklarına ve ayak tabanlarına ayak yanlarına yap csnim bide karnını dairesel hareketlerle ovala inşallah iyi gelir 🥰🥰