yaseminkcmn Hanımlar oğlumun alt sol dişi çıktı ama hala bir rahatlama olmadı yanındaki diş de onunla bir iki gün arayla çıkar mı? Onda da bir şişlik var çünkü. Aşırı rahatsız sürekli kulağını kaşıyor ağzına bir şey almak istemiyor ama aynı zamanda kaşınıyor. Uyuyamıyor. Ağrı kesici verince düşen ateşi var ama çok yükselmiyor. Normalde çıkınca belirtilerinin hafiflemesi gerekmiyor mu
25moonlight2021 yaseminkcmn kıyamam ya dişlerin ucu iyice görünene kadar rahatsız ediyor bazen. Tetagil şiddetle tavsiye ediyorum. Kızımı çok rahatlatıyor o. Hemde doğal r ürün
yaseminkcmn Med çevremdeki insanlar aynı anda çıkmaz falan diyince bende hemen çıkmaz diye düşündüm iyi bari en azından çıkacağı için böyle diyebilirim. Teşekkür ederim
yaseminkcmn 25moonlight2021 diş jeli mi o. Valla çok üzülüyorum ben de onunla beraber 🤦🏻♀️teşekkür ederim
Med yaseminkcmn çevredekiler dişe kadar geldiler mi ya 😀 herşeyi de biliyolar. Yandaki da yakında patlayacak bizimde aynı sizin gibi olmuştu,sonra rahatladı,bide bişey ısırsın nasıl mutlu olacak 🤗