bsrkya Kızlar adetim 4 gün gecti kanda 96 çıktı 5. Gün tekrar verdim 128 e yükselmiş çok mu az yükseliş gec döllenme yada kimyadal gebelik olabilir dedi doktorum
gocebebirbayan bsrkya benim hala fotoları duruyor canım yazayım. *adet günü veya bir gün sonrası vermeye başladım. 2 güne 1 verdim. 46 142.8 304 740 1390
bsrkya Mom73727 Oiki gün sonra 2 katı olması lazım en az ben 1 gün sonra verdim ama inşallah yakalarım
bsrkya gocebebirbayan Aynen çok iyi değerler benim oğlumdada baya yüksek çıkmıştı ama inşallah bu gec döllenmedir artık ne diyim
gocebebirbayan bsrkya inşallah Allahım hayırlısını nasip etsin canım 🙏🏻🌸 beni de korkutmuştu aile hekimi ve ebesi ama çok şükür bir problem yaşamadık.
egeninanns bsrkya evet son adet tarihim 23 şubattı ben 22 martta öğrendim ilişki tarihi de 3 Marttı tam 19 günlüktü öğrendiğimde
Yerli_elizabet bsrkya ilk değerim 30 du 2 gün sonra 90 a çıkmıştı ve 3 hafta geç döllenme ile hamile kalmışım yani 2 gün sonra 2 katına çıkmalı derler ama belli de olmaz tekrar mı kan verseniz acaba
bsrkya Yerli_elizabet Vericem canım cuma bidaha haftaya Çarşamba’da tekrar kadın doğuma gidicem hayırlısı artık
Mevacanimkizim bsrkya benimde geç döllenme olmuştu 12,57 çıkmıştı Dr daha çok küçük geç döllenme olmuş demisti sonra bidaha kan vermedim zaten ultrasonla takip etti
Yerli_elizabet bsrkya hayırlısı kuzum bence güzel haberler vereceksin bize bilenler bilir hislerim çok kuvvetlidir 😍
Ballilokmamelmaliturtam bsrkya Bence ertesi gün verdiniz diye 2 katı yükselmemiş. Ben 8 di öğrendiğimde iki gün sonra 30 küsür olmuştu 😅 Bence seninki de yükselir kalbini ferah tut 🤍
Ohaezgi bsrkya valla çok anlamam ama ben hamile olduğumu bilmiyordum tesadüfen öğrendim korunuyordu eşim değer 9000 di🙈