Enesinannesi1 Bebeğim 1 aylik kakasını ve gazını benim masaj hareketlerim sayesinde yapiyor karnida doyuyor ama sürekli ıkınıyor ne damlalar, fitiller denedim ama yok gazında çıkarıyor ama sürekli bi ıkınma var neden oluyor bilen varmi acaba
008623R Enesinannesi1 aguline pilatestopu vee en etkilisi sıcak su torrbası kaynatmadan suyu koyun biraz tutun sonra hareket ettirin bacaklarını
Canss3535 Enesinannesi1 ay canım bizde hep öyleydik kestim gaz damlasını doktor tavsiyesi ile zeytin yağı verdim sabah akşam bir çay kaşığı sutumle karistirip çok rahat yapmaya başladı sonra günde bir kereye düşürdüm smdi hiç vermiyorum çok sukur🙏🙏 doktorunuza danışın bence gaz damlaları dahada beter etti cocugumu
K07- Bizde de öyle canım iki aylık olduk bizde ilk zamanlardan beri hep ıkınarak kaka ve gazını çıkarıyor. Normal sanırım bu süreçte etrafındakiler öyle diyor. Kakasında da hiç problem yaşamadık bu zamana kadar.
Enesinannesi1 deniz-95 yurt disindayim ben sap simlex yazdi doktorum sonra fitil verdi ben özellikle turkiyeden nurse harveys gettirdim şimdi bitanede krem aldik göbek deliğinin etrafina sürüp masaj yapmak için yine faydasi yok 😔
Birguzelbebis Canss3535 kesinlikle katılıyorum gaz damlasini kestim bebem kendi yapmaya başladı kakasını zaten bu damlalar ilerde bebeklerde sürekli kabızlığa sebep oluyormuş demekki bağırsakları tembellestiriyor
Enesinannesi1 Canss3535 bide öyle denesem acaba etkisi olurmu kuzumu ıkınip kip kirmizi görünce cok üzülüyorum 😏
Prettymom Ayni durumdayiz su anda resmen nöbetteyim 😞 biogai ve metsil birlikte kullanıyorum bir gün iyise diger gun sıkıntılı ne yapacağım bilmiyorum vallahi. Masajlar, ilaçlar, torbalar sonum delirmek galiba😂
Enesinannesi1 Prettymom ayni kuzum şuan başında bekliyorum 😊 sanırım hiç bi damlanin faydasi olmuyor kuzumu boyle gördükçe bende cok üzülüyorum elim ayağıma dolaşıyor 😏
Nur76 Enesinannesi1 inan gaz damlalari daha kötü ediyor bizzat deneyerek gördüm suan vermiyorum ve cocuk kendine geldi resmen hele o maflor varya bizi mahvetti
Diva Nur76 maflor nasıl bir etki yaptı ben normalde sadece nurse harveys damla kullanıyordum doktor maflorda verdi kullandığımdan beri kakasını zor yapıyor günde 1 defaya düştü ve az katılaştı acaba ondanmı
Enesinannesi1 Canss3535 canım Allah senden razı olsun dediğini denedim sabah sagdigim sütün icine 1 cay kasigi koydum daha yeni hepsini cikardi cok teşekkür ederim 🙏🙏❤️❤️
Nur76 Diva bizdede aksine karnini okdar agritiyorduki onu veriyordum ya cocuk basliyordu kivranmaya resmen 3 4 saat sürüyordu ya hatirlamak istemiyorum o halini okadar kötü ediyordu yani bagirsaklari çalıştırdığı icin surekki kaka yaptiriyordu ee haliyle buda karin agrisina sebep oluyordu mafloru ishal oluncada veriyormuş doktorlar her iki sekildede kullaniliyor yani sizdede ters tepmis anlasilan cocgu gozlemleyin vermeden daha iyiyse vermeyin bence maflor bagirsak duzenleyici zaten anne sutundede bagursak duzenleyici oldugunu soyledi hemsiremiz oda verne kes dedi ben hicbirsey kullanmiyorum suan inanin cocuk rhaahtladi nefesi acildi diyebilirim bazen damlalar dahada kötü yapabiliyor cocugu ve bende o damlalarin hepsi sirf birileri para kazansın diye emin olun