Sevdaddeniz Kızlar sizce neler yapılabilir ev kadiniyim artık iş hayatına atılmak istiyorum neler yapabilirim kendime bir iş yeri açmak istesem ne üzerine açabilirim fikirlerinize açığım cevap verenlere simdieden teşekkür ederim 🌸
Baby01 Sevdaddeniz bildiğiniz bir iş varsa onu yapın tecrübeniz yoksa kendi kendinize bir işe girişmeyin derim tecrübeli birinden yardım alın
Hilal-95 Sevdaddeniz valla 200 bin lirayla bile hiç bişey yok malesef 🤦🏻♀️🤦🏻♀️Ne ev ne araba albılıyosun
Elaninannesiiii Sevdaddeniz butik tarzı bir yer açardım ilgin varsa kıyafete takıya şık bir dükkan yapardım
minigimmm_15 Mesela tedi diye bi magaza var benm sermaye param olsa o cok aklııma yatıyor hem cok uygun hem bayanlara hitap eden züccaciye esyaları var ev ightyacları hc btmez uygun oldgu için ben İnternet te görüyorum millet onun indrmlerni kovalıyor şubeleri de heryerde yok tedi dye googldan arastrn bnce şube fln acablrsnz
ikiprensannesi_gul Sevdaddeniz şu durumda bu piyasayla işe atılmak parayı çöpe atmak olur bence, altın yap yada dolar al ilerde işine yarıcaktr
Almilamoms Sevdaddeniz eğer kiraciysan kesinlikle ev icin üstüne biriktirebilirsin değilsen araba ikiside varsa çocuğunun hesabına yatırım yapabilirsin
Cookie Benim öyle bi param olsa yeter mi bilmiyorum ama küçük , şirin heryeri kaktüslerle dekore edilmiş bi kafe açmak isterdim. Bütün pastaları , kurabiyeleri , poğaçaları herşeyi kendim yapardım