HazalMR 7 gun oldu ilaclarida kullndik ama gecmiyor tikalı nefes alamiyor cekiyoruz yine ayni zar zor onuda yapıyoruz zaten sizler neler yaptınız fikri olan varm
Kumsallluysal HazalMR izolasyon serim kullan canım 20 günlük bebeğim çok rahatlatıyor ilaç kullanma bebeğin küçükse çekme burnunu bu direk açıyor
008623R HazalMR merhaba bizimde öyle hergün 3 saatte bir fizyolojik suyu şırıngayla basıyorum baya sümük akıyor nefesi açılıyor . Alerji damlası sorun doktorunuza
Ayse969 HazalMR Bizimde bu şekildeydi burun damlasi fizyolojik hiç biri düzgün fayda etmedi , buhar makinesi aldık geceleri basucuna koyuyoruz çok güzel burun açıyor rahat uyutuyor
Burcumtlg Odanın havasını muhakkak nemlendir. Peteklerin üzerine ıslak havlu koy. Ve aspiratörle Çek. Akması iyi ya akmasaydı 🥴 göğüsüne ve ayak altlarına baby viks balm sür çok rahatlatıyor. çok geçmiş olsun. 😔
008623R HazalMR şmyle kucagıma alıyorum sırtı bana dönük hafif eğiyorum şırıngayı basıyor hızlı mis gibi açıyor hiç bir zatarı yok merak etme biizm doktorumuzda öyle açıyor