Selenay-daisy 2 aylık aşı bebekte uyku yapar mı bugün öğlen aşı oldu ve sürekli beslenip uyuyor arada uyanık kaldı ama normalde uyumaz
SeninAnnenBirMelektiYavrm Selenay-daisy bizede cok uyku yaptı o gün bütün gün uyudu ertesi gün normale döndü
Ozlemyldz06 Selenay-daisy bizde bugun aşi olduk ayni sekilde uyuyoruz baygin gibi bakiyordu yeni uyandi herhalde suan fal tasi gozu kendine gelmis sabahlariz buyuk ihtimal 😂
Merveensarelisa Selenay-daisy benmkinde de uyku yapmıştı normalde hiç uyumayan bir bebekti ağlayıp huzursuz olmasından iyidir
Petekumsal Selenay-daisy benim kızım 1 aylık asisinda öyle olmuştu bütün gün uyumustu çok korktum herkese soruyordum bise olmaz dediler hep haftaya 2 aylık asimiz var o ne etki edecek bakalım.
Selenay-daisy SeninAnnenBirMelektiYavrm herhangi aksi durum değil o zaman acile mi götürsem diye düşündüm endişeleniyorum çok çünkü normalde bütün gün uyanık kalan ayakta beşer dk uyuyan bebek
Ozanozi Selenay-daisy bizimki de uyudu sanki aşıdan sonra Bi rahatladı huzura erdi yavrum. Bide yanakları kızardı
Selenay-daisy Ozanozi bende de aynı yanakları kızardı bi ara bi de benim bebeğim süt alerjisi var ve cildi de atopik alerjik