SeninAnnenBirMelektiYavrm 4 gün oldu düşüremiyorum bir türlü ateşini mahfoldu kızım 4 yaşında ne yapicam artık yapmadığım şey kalmadı zaten cok üzgünüm 😢😢
Ummahan250820 SeninAnnenBirMelektiYavrm 6.gun hastalıgı olabılırmıkı acaba canım cnku 6 gun boyunca atesı hıc dusmezmıs ve huzursuz olurmus cocuklad
sevcan SeninAnnenBirMelektiYavrm bol bol sıvı verin bızde öleyız banada bulastı ıkımızde yatıyoruz berbat halde. su ıhlamur ılaclar. meyve desteği verin
Ozgeruya SeninAnnenBirMelektiYavrm bizde 3 gündür ateşliydik inatçı ateşti ishal ve kusmada vardi bugün iyiz antibiyotik başladık. Doktor ne dedi peki
SeninAnnenBirMelektiYavrm Ozgeruya biz bir hafta önce de öksürük olduğu için antibiyotik kullandik o yüzden bu sefer kullanamıyoruz gribal bi ilac verdi ama atesi hala var calpol kullandik yok düşmüyor bir saat daha geçsin dolven vericem 😢 doktor grip dedi 🤷
Ozgeruya SeninAnnenBirMelektiYavrm evet dönüşümlü verin bize pedifen de fayda ediyor hatta calpol düşürmüyor. Bolbol sarimsakli çorbalar verin atesede iyi geliyor bağışıklığı güçlenir
Hemsiremomm SeninAnnenBirMelektiYavrm çocuk hemşiresi olarak ilk defa duydum.6. Hastalık olabilir mi o :)
Ozgeruya SeninAnnenBirMelektiYavrm yaa cocuklar hasta olunca cok zor bnm kizimda corba dışında bisey yemiyor oda bitirmiyo bile. Gecmis olsun cok insallah biran önce duzelir🙏 en olmadi bolbol su içsin
SeninAnnenBirMelektiYavrm Ozgeruya teşekkür ederim evet su içiyor. Yani hep hasta olurdu ama hiç bu kadar uzun sürmemisti
Ozgeruya SeninAnnenBirMelektiYavrm biz 18 aylığız bizde sürekli hasta oluyoruz ama bizimde bu cok kötüydü
SeninAnnenBirMelektiYavrm Ozgeruya Sizede cok geçmiş olsun. Biz bu sene kreşe basladikta her hafta hasta o yüzden. Daha göndermeye korkuyorum
SeninAnnenBirMelektiYavrm sevcan Ihlamur hergün içiyor. Meyve falan hep yer. Artı olarak bağışıklığı güçlensin diye redoxon aldık ama yok hiç işe yaramadı sizede geçmiş olsun
Ozgeruya SeninAnnenBirMelektiYavrm evet cocuklarin bağışlık sistemi düşük diye oluyor bunlar. Bnde kres ogretmeniyim ilk basladigimda ben bile hastaydim
Hemsiremomm SeninAnnenBirMelektiYavrm ateş döküntü ile seyreden virüsün neden olduğu bi hastalık küçük çocuklarda