_anneyim Bebeğim 2 ay 7 günlük. Sallamadan uyutuyorum. Uykuya dalmadan önce başını sağa sola çok hızlı çeviriyor sanki kendini sallıyır gibi. Bu durum nedir ? Doktora götürmeli miyim?
deniz-95 Ben anormal bir durum göremedim. Motor becerileri gelişiyor diye düşünüyorum. Başını sabit tutmaya çalışıyor ya da baş hareketlerini keşfediyor da olabilir. Benimki de bazen aynısını ediyor. Yani anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum.
_anneyim deniz-95 sadece uykuya dalmadan yapıyor ve salladığı için bir türlü uyuyamıyor derin dalamıyor. Tam 30 dkdır yanına karyolasına uzandım gözler kapalı uyku modundayız kafasını sağa sola sallamaktan dalamadı anlayamıyorum ilk bebeğim o sebeple deneyimsizim ve panik oluyorum
Mrtmunu_35 Ay bizde öyledi hatta bende burda yazmıştım doktor doktor gezdim reflü dedi falan ama şimdi geçti 4 aylık bebegim ilaçta kullanmadık
deniz-95 Ya ben maalesef sallayarak uyuttuğum için tam olarak aralarındaki bağı çözemiyorum ama benimki de yaptığına göre normal bir durum gibi. Benimde ilk çocuğum ota boka en kötüyü yoruyorum. 😂