151120 Ne kadar verilmeli benim bazı yerlerde günde bir çay kaşığı bazı yerlerde haftada iki kere tatlı kaşığı olarak okudum ama sizin de fikrinizi almak istedim
eceunverkanra 151120 Bebeginiz kac aylik? 4yas altina 1 cay kasigi 4yas ustune 1 tatli kasigi olmasi gerekiyor eger yanlis hatirlamiyorsam🙈 ama siz yine de doktorunuza danisabilirsiniz. Benim bebegun 15aylik 2aydir kullaniyoruz 1 cay kasigi veriyorum☺️
_Ozgum6658_ 151120 bizim doktorumuz da mollers önerdi her gün bir tatlı kaşığı ver dedi çok değil mi dedim hayır dedi 🤷🏻 bilmiyorum doktorunuza danışın bence ama iştahı arttı bunu vereli oda ayrı birsey
Halimemeva eceunverkanra ne kullanıyorsun canım doktorun mı tavsiye etti kızıma bende başlamak istiyorum ama kaç yaşta başlanıyor emin olamadım
minderbob 151120 15 aylık günlük çay kaşığı veriyorum. Hergün vermek zor olursa haftada 2 tatlı kaşığı da aynı etkiyi gösterir onu diyorum. Balık yiyorsa ona da gerek yok
151120 aksam_ ben hemşireyim birimdeki hemşire ark tavsiyesi üzerine aldım iştah sıfır kızımda bakalım bekliyorum biraz biraz değişiklik var sanki
eceunverkanra Halimemeva 1 yas ustunde eger ki haftada en az 1 gun en fazla 2gun balik yemiyorsa doktorumuz balik yagi kullanmamiz gerektigini soyledi. Biz de o sekilde basladik cunku oglum agzina asla balik surmez. Efa liquid onerdi doktorumuz iceriginin en zengin o oldugunu soyledi.
151120 minderbob anladım canım her gün vermek zor olabilir unutabilirim çalıştığım için ama bir takip edeyim ona göre vereyim o zman
spagettiii 151120 möllers kullanıyoruz ikinci şişemizdeyiz 1 cay kasıgından biraz fazla veriyorum 27 aylık kızım