ay_16 Mezunanne meb öğrenci giriş yapın orda ders seçimi seçeneği var ordan seçiyorsunuz otomatik kayit ediliyor
Emelss- Mezunanne AOL MEB Giriş kısmına dokunun giriş yapın zaten bilgilerinizi girdikten sonra derslerinizi seçebiliyorsunuz.
123Nenvarkuzum Mezunanne belki dha acilmamistir seçim kısmı cunku ben kayit yenilemeye gittigmde henuz acmadilar sayfayi 27 gibi gel secelim demisti
ay_16 Mezunanne ders secme işlemi daha açılmamış canim ondan goremiyirsundur takipte kal internetten açıldığı zaman girip yaparsin
Emelss- Mezunanne merhaba şöyleki ders seçim isyan yapılmıyor bir hafta sonra yapılacak. Nedeni e-sınav geçiş hazırlığı olduğu için miş sizlere ek süre verilecek miş ders seçimi için:)
Mezunanne 123Nenvarkuzum 2hafta önce kayityenileme yapılmıştı ben aol çağrı merkezini arasam bana yardımcı olurlar mi .bu arada çok Teşekkürler iyi geceelr
123Nenvarkuzum Mezunanne olurlar numarasi varsa yarin ara sor banada ara yada gel dedi kac kredin var bu arada benim 173
Mezunanne 123Nenvarkuzum benim değil abimin 167 .170de mezun oluyor düz lise ise.eger sifrenizibbiliyorsaniz telden gidrbeiirisn
Emelss- Mezunanne bu arada (acikogretimlisesi_aol_maol) sayfası var merak ettiğin seyelri sorabilirsin düzenli olarak bilgilendirme yapılıyor 🌼