Daphnethebird Bebeğim beş aylık, doğumdan sonra ter kokumda çok kötü bi değişim oldu. Hiç sevmiyorum tuhaf ekşi gibi duş alıyorum ertesi gün yine bu koku deli oluyorum. Sizde de oldu mi? Doğumla mi ilgili yoksa 3 aylık korunma iğnesiyle mi ilgili… :(
AnnaKarenina_ Daphnethebird ay evet bendede var berbat ekşimsi bi koku kendimden tiksiniyorum ama sana tavsiye edeceğim bi deodorant var çok iyi deotak mentollü sürüyorsun koku kalmıyor 7 gün boyunca etkili
Daphnethebird Yelda35 Kesinlikle soğan kokusuna benziyor :( Hatta ilk zamanlar soğanlar kokuyor sandım başka yerden yine soğan aldık meğer burnuna gelen koku bendeymiş :(
Yelda35 Daphnethebird hahahah evet maalesef bende öyleydim sabah akşam sabunla yıkıyordum koltuk altını
Sda16 Daphnethebird ilk doğum yaptığım günler bende yaşadım doktor tavsiyesi ile “incia” deodorant kullandim geçti
Ezgi79 Evet kesinlikle iğrenç bir koku aynı durum bende de var ne kadar deodorant kullansam da fayda etmiyor hiç
Baakpnr- Daphnethebird yaaa inanamıyorm resmen ben de post açacaktım sorun bende mi diye .normalde terlesem de kokmaz yani kötü kokmazdı en azından 1 ay önce doğum yaptım her gün duş alsam da hemen yine aynı koku kendimden nefret ettim resmen 😢
AAselinAnnesii Daphnethebird Ay herkeste varmış aynı sorun demekki. 5 e giriyoruz yavaş yavaş azaldı gibi. Banyo sonrası ıslakken karbonat sürüyorum. Burda bi post tw okumuştm gerçekten fayda ediyor en azından hemen kokmuyor