Aselinannesi0655 Kızlar ben tesettüre girmeye karar verdim Allahın izniyle. Ama hiç bir bilgim yok 10 aylık bebegim var dışarı çıkıp zaten onunla dolanıp bişiler bakamam vana önerebileceginiz uygun fiyatlı siteler var mı tesettür giyim üstüne
Minik_kelebegim Aselinannesi0655 tozlu.com,tofisa,moda Merve, moda selvim,Sefa Merve, moda nisa,Lamelif gibi vb.siteler var ben hep bunlardan alışveriş yaparım size de tavsiye ederim l…☺️
Mom5441 Aselinannesi0655 mervellion dilara nazan ertan şeyma candanoğlu meri store qubramoda stilzade Manuka duman butik Hülya keser bymfashion Melike tatar şeyma coşkun hatırladıklarım bunlar kuzum🌸
Aselinannesi0655 Kereminannesiii boyum 158 kab çok seviyorum aslınsa ama nasıl giyinecegim bilmiyorum.
Kereminannesiii Aselinannesi0655 denk geldiğinizde deneyebilirsiniz. En azından uzun veya yarımla nasıl rahat edeceğinizi gözlemlemiş olursunuz ☺️
bisenakillisinzaten Aselinannesi0655 Lamelif Kamil keskin Tozlu Allday Lcw Modaala butik Refka Everyday basic Benin Neways Modaselvim Pazarium