HurremSultan Bebeğim hep çorba iciyo çünkü ben başka bsiey pek bilmiyorum açıkçası araştırıyorum ama hep ya muhallebi ya çorba onerebilceginiz pütürlü vs gıda varmi tarifiyle birlikte yazarsanız mutlu olurum bebeğim 7 ay 10 günlük
OzyB HurremSultan pırasa ıspanak içine pirinç ve kıyma da ekledim 8. Ayda doktor kıymayı o zaman ver demişti.. bal kabağı ama bizimki de bir anda yemek yemeği kesti o zaman önüne pankek kek yapıp küçük küçük koydum az az onları da yemeğe başladı
Yazannesi1 Ardahsyn ben ilk paşladığımda daha pütürlü başladım alışıyorlar hatta daha kolay alışıyorlar. 😌
Asalet Zlm aynen bende öyle yapıyorum herşeyi 3 gün kuralıyla öyle verdim 6 aylık oğluma herşey yio valla şuan 7.aya geçcez yoğurt avokado falanda verdim muhallebi hiç vermedim ondanda vercem
plakayerli HurremSultan ben geçen gün havuç patates brokoli pırasa minik minik karıştırıp pişirdim. Bir dahakine azıcık da pirinç ekleyeceğim. Fark ettim ki artık sıvı şeylerle doymuyor. Bir kere de iki tatlı kaşığı irmiği içme suyuyla pişirip muzla karıştırıp verdim sevdi. 7 buçuk aylık benim bebeğim de
plakayerli HurremSultan sabahları yumurtanın sarısını küçük küçük ağzına veriyorum çok kuru olduğu için üstüne su veriyorum çay gibi 😄 siz ne veriyorsunuz kahvaltıda
Asalet plakayerli yumurtanın sarısını verin arkasından labne verin bence çay zararlı demir eksikliği yapıyor
Zorlufnd plakayerli yumurta sarisina biraz anne sütü yoksa içtiği sudan ekliyorum aciyorum biraz hatta zeytinyağı da damlatiyorum yemesi kolay oluyor 😊🌸
HurremSultan plakayerli ben yumurta muz labne bisküvi karisitiryrorum bazen avakado muz bisküvi bazen pekmezli tereyağlı ekmek için mama gibi yapıp veriyorum degisiyo
Yorgunbayan14 Yavaş yavaş putursuz vermeye başla ilerde yutma becerisi gelişsin eline herhangi Birsy veriyor musunuz kemirmesi için elma vs mandalina ama yanında olma şartıyla Tabiki?
Annesininn_kuzusuu HurremSultan tavuk suyuna pırasa havuç az arpa şehriye koydum birazda tavuk ekledim hiç ezmedim ve böyle severek yedi 8 aylık 🥰
Asalet HurremSultan bütün sebzeleri haşla ez öyle ver muz ez mesela balkabağı haşla ez ver avokado al olgunlaşınca içini ver kabak haşla ez ver aynı şekilde havuç kereviz tek tek ver bence böyle sonra karıştırırsın yoğurt ver mutlaka labne peynir ver kayısı kıvamında yumurta sarısı ver sadece çorba olmaz canım kuru kayısı ver
Zlm Asalet ben ekmekte veriyodum küçük oarcalar halinde bizimle otururken cignemeyi ogrensin diye çok güzel cigniyo şimdi 8 aylık kendi yemeyede başladı 😊😊
plakayerli Asalet çay vermiyorum kız 🤣 bizim çay içmemiz gibi su veriyorum yudum yudum. Market labnesi mi veriyorsunuz ben de versem mi diye düşünmüştüm
Asalet plakayerli evet pınarın ilkte bende tereddüt ettim ama herkes verio bişi olmuyo bende vermeye başladım biliyom canım olsun yinede siz kuru veya labneyle verin o çaylı sular birikir birikir anne sütüylede ıslatabilirsiniz
Banu- HurremSultan ben ilk baştan beri hep pütürlü verdim. Suan tam 8 aylık mesela bugün akşamdan örnek vereyim tatlı patatesi kıyma pirinç ve soğanla doldurdum. Pişirdim çatla ezip verdim. Çünkü başından beri her şeyi pütürlü yapmıştım. Dün mesela havuç soğan pırasa çok az bişey zeytin yağı su ile pirişip çatalla hafif ezip verdim. Zamanla çatalla daha daha az ezicem bazen eline veriyorum direk. Sonra alışamayabikiyorlae çünkü.
Zorlufnd Banu- bende hep çatalla ezip verdim yeni yeni de eline parca seklinde vermeye basladim yiyor 7 buçuk aylik benim bebegimde bu sekilde daha kolay oldu bizim de
Cigdemss Ben eline muz, armut salatalık elma verdim. Yemekleri se çatalla ezip veriyorum. Şehriye çorbası verdim. Seviyor 6 ay 22 gün
mummy HurremSultan patates ve yumurta hasladığınızda bir şeylerle katıp karıştırıp vermeyin hafif çatalla ezin yumurtayı da küçük küçük verebilirsiniz bebek pankek yapıp eline verebilirsiniz ben de çorba yoğurt veriyorum ama çorbaları blendirdan geçirmiyorum eline verdiğim şeyler de oluyor ek gıdaya başladığımızda beri pütürlü vermeye çalışıyorum